Moderator: łowcy trolli
Tzeentch napisał(a):PS. Haha, wreszcie udało mi się złapać Lama na literówce :)) NapiszĘ.
Tzeentch napisał(a):Nieobecny, Ty nic nie rozumiesz. To nie był atak na Twoją osobę. Najnormalniej w świecie ten temat nie ma NIC z Lacem wspólnego. Na dodatek jest nudny.
Taa, jest nudny. Za mało wspomniałem o rzeziach, rabunkach czy gwałtach. A czy ma coś wspólnego, czy nie: jeśli jakiś zależności w swojej ograniczoności nie potrafisz dostrzec, to znaczy, że ich nie ma?
Asshole napisał(a):Lam kiedyś przygrał wam na tamburynie, nauczajac poprawnej pisowni, a teraz masowo wpadło wam w manierę takich rzeczy się czepianie.
Tzeentch napisał(a):Co do konstruktywności: z gówna bata nie ukręcisz.
Nieobecny napisał(a):wpisz sobie 'title' na Lac'u, prawdopodobnie zostanie wskazana tobie właściwa tego słowa składnia, będąca jednocześnie jego tłumaczeniem.
Lam napisał(a):Widzę, że zabranie Ci Laca było większą krzywdą niż myśleliśmy. Ty go używałeś do nauki języka polskiego, a teraz już niczego nie pamiętasz i musisz innych odsyłać do źródeł (czyli słownika, za który masz Laca), a sam nie umiesz powiedzieć...
Lam napisał(a):To może ja zgłoszę propozycję, żeby na stronie napisać skrypcik, który by symulował linię poleceń Laca? Wtedy nie grający w Laca też mogliby się czegoś nauczyć...
No właśnie. Tzeentch, możesz tam, do HP przenieś te górnolotne, żeby nie użyć innolotności.., własne wywody. Jak widać, wspomniana osoba dopnie swego, znaczy HP. Cuż, może w HP rozmowy się bardziej upoziomują.
Tzeentch napisał(a):Co to za połączenie "możesz tam, do HP przenieś (...)"? To brzmi tak, jakbyś powiedział "Bedę robił zaraz kupę, otwarcie sklepu odbędzie się we wtorek". Obydwie części tej wypowiedzi pasują do siebie, jak rzeczona wyżej kupa do porcelanowej wazy chińskiej z dynastii Ming.
Tzeentch napisał(a):Rzeczownik (Innolotność - co to kurwa jest? Rzeczownik odprzymiotnikowy? Słowotwórstwo na wysokim poziomie, gratuluję) odnosisz do przymiotnika. To tak, jakbyś chciał wsadzić sześcian w okrągłą dziurę, która na dodatek ma średnicę mniejszą, niż krawędź tego sześcianu.
Tzeentch napisał(a):Bez komentarza zostawię ten dziwny znak interpunkcyjny "..," i przejdę do słowa "upoziomują". Znowu słowotwórstwo. Miałeś zapewne na myśli to, że wypowiedzi osiągną odpowiedni poziom właśnie w Hyde Park.
Tzeentch napisał(a):No i na koniec rodzynek: "Cuż", mój "górnolotny" z "upoziomowanym" kompleksem "innolotności" przyjacielu, piszemy przez "ó".
Tzeentch napisał(a):Co do treści: wiesz, nie staram się do niczego doprowadzić, ani dopiąć żadnego celu, ale jakiś krewki ślązak mógłby Cię "dupnąć" czymś ciężkim, gdybyś mu takie głupoty powypisywał.
no no, czasami twoja bystrość nurza się w kiedyś wymianionym nurtem pewnej rzeki.
hehe, jestem pod wrażeniem. Tzeentch, nie miej pretensji, że twoja kupa nie pasuje do wskazanej wazy. Ale dlaczego jednocześnie wyjmujesz z tychże waz inne.. , obwąchujesz, wybrzydzasz i się czepiasz? Od kiedy jesteś taki mistrzunio w tych kwestiach?
A tak apropos, lubisz rodzynki?
przyjąłem do wiadomości
pozostaje w zdumieniu. Cuż, są miejsca gdzie zakrzywiają się prawa matematyki czy fizyki, a może i osoby co to potrafią.
i to ciebie tak boli? To może spotkałeś jakiegoś krewkiego Ślązaka?
Tzeentch napisał(a):No, no...
Patrzę, czytam... Krótko, a to przecież Nieobecny. Nie mogłeś się bardziej wysilić?
Tzeentch napisał(a):Pozwól, że się "upoziomię" do Twojego stylu:
no no, czasami twoja bystrość nurza się w kiedyś wymianionym nurtem pewnej rzeki.
Tzeentch napisał(a):Zwykły kretynizm.
hehe, jestem pod wrażeniem. Tzeentch, nie miej pretensji, że twoja kupa nie pasuje do wskazanej wazy. Ale dlaczego jednocześnie wyjmujesz z tychże waz inne.. , obwąchujesz, wybrzydzasz i się czepiasz? Od kiedy jesteś taki mistrzunio w tych kwestiach?
Tzeentch napisał(a):Od kiedy skończyłem podstawówkę. Widzę, że Tobie jeszcze się to nie udało.
A tak apropos, lubisz rodzynki?
Tzeentch napisał(a):A co Cię to obchodzi?
Tzeentch napisał(a):nie będę udowadniał, że koń jest koniem
Tzeentch napisał(a):A może dla takiego erudyty mój humor jest zbyt skomplikowany?
Tzeentch napisał(a):Thail: są rzeczy na niebie i ziemi, które się nawet Nieobecnemu nie śniły, nie mówiąc już o filozofach.
Człowiek, który myśli, że wszystko już widział i czytał, to martwy człowiek
Pojawianie się w telewizji i mówienie światu , że sie pije krew
jest zbednym zwracaniem na siebie uwagi .
Nie możemy pozwolić, aby
drobne rożnica zdań zachwiały naszą jednością, gdyż
zagrożeń z zewnatrz i ludzi , którzy chcą nas atakować jest
pod dostatkiem
Gerino napisał(a):To idzie sobie koleś po mieście, skanuje otoczenie, i pisze mu - (GRACZ)Gerino. To koleś pisze "kto" i patrzy - wampir 40 poziom. I gówno a nie konspiracja czy jakieś hmm próby pozostania w cieniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości