Emblematy

Bezkarność wypowiedzi gwarantowana!

Emblematy

Wiadomośćprzez Verlog » Śr mar 24, 2004 2:30 am

Jak to sie dziej żę jest napisane że emblemat nie może przekraczać 80x80 i 6kb a niektórzy mają w granicach 12kb 116x102 a gdy ja chce taki emblemat zapodać nic nie wychodzi ;( Wrrrrrrrrrr
Emblemat użytkownika
Verlog
 
Wiadomości: 302
Dołączył(a): Pn sty 05, 2004 10:32 pm

Wiesz sam co

Wiadomośćprzez Rafaseb » Śr mar 24, 2004 3:09 am

Też jestem wkurzony, ale chyba oni robią ze sourca, albo z galerii, a nie tak jak na przykład ja.
Mój gg 2142047
Emblemat użytkownika
Rafaseb
 
Wiadomości: 8
Dołączył(a): Śr mar 24, 2004 1:23 am
Lokalizacja: Gniezno, a co ;)

Wiadomośćprzez Lam » Śr mar 24, 2004 12:30 pm

Bo "tak jak ty" nie działało. Ale widocznie znowu działa! Eureka!

Śledztwo wykazuje, że działa już od tygodnia, wyłączam więc możliwość wstawiania emblematów z innych serwerów. Wgrywajcie!
Emblemat użytkownika
Lam
władca Leanderu
 
Wiadomości: 2877
Dołączył(a): Pn maja 28, 2001 2:00 am
Lokalizacja: 22°17' E - 52°11' N

Wiadomośćprzez Alucard-away » Śr mar 24, 2004 4:36 pm

Ale widocznie znowu działa!


Mi nie działa:
Nie można było połączyć się z podanym przez Ciebie adresem


Chociaż próbuje załadować emblemat z lac.pl (http://www.lac.pl/~qwert/aluemb.png) nie mogę.
Przegląrką spokojnie oglądam ten obrazek.

Czy to coś u mnie nie tak, czy to forum?
Emblemat użytkownika
Alucard-away
 
Wiadomości: 180
Dołączył(a): Wt sty 06, 2004 4:22 pm

Wiadomośćprzez Lam » Śr mar 24, 2004 4:45 pm

"Wyślij emblemat z twojego komputera"
Emblemat użytkownika
Lam
władca Leanderu
 
Wiadomości: 2877
Dołączył(a): Pn maja 28, 2001 2:00 am
Lokalizacja: 22°17' E - 52°11' N

Wiadomośćprzez Alucard-away » Śr mar 24, 2004 4:53 pm


Rozmiar emblematu musi być większy niż 0 kB i mniejszy niż


Łeee! I tak nie mogę. :P

Może byś tamten drugi sposób przywrócił, ale tak żeby się dało tylko z lac.pl emblematy wklejać, co? :)
Emblemat użytkownika
Alucard-away
 
Wiadomości: 180
Dołączył(a): Wt sty 06, 2004 4:22 pm

Wiadomośćprzez Lam » Śr mar 24, 2004 5:04 pm

Żebyś znowu wkleił takie gówno na pół strony? Czy Ty mnie masz za jakiegoś idiotę? Myślisz, że dlaczego to zmieniłem? Zaraz się zdenerwuję. Bezczelność.

P.S. Rozmiar emblematu musi być mniejszy niż 6 KiB (6144B)
Emblemat użytkownika
Lam
władca Leanderu
 
Wiadomości: 2877
Dołączył(a): Pn maja 28, 2001 2:00 am
Lokalizacja: 22°17' E - 52°11' N

Wiadomośćprzez Alucard-away » Śr mar 24, 2004 5:14 pm

Czy Ty mnie masz za jakiegoś idiotę?

Nie. :P

Żebyś znowu wkleił takie gówno na pół strony?

E tam, w galerii są jeszcze większe 'gówna' (pod względem wyglądu i rozmiaru), więc w czym problem?

Rozmiar emblematu musi być mniejszy niż 6 KiB (6144B)

A wielkość w pikselach nielimitowana jest?

Zaraz się zdenerwuję.

Tylko nie to! :)
Emblemat użytkownika
Alucard-away
 
Wiadomości: 180
Dołączył(a): Wt sty 06, 2004 4:22 pm

Wiadomośćprzez Lam » Śr mar 24, 2004 6:05 pm

>E tam, w galerii są jeszcze większe 'gówna' (pod względem wyglądu i rozmiaru)
Z nimi też zrobimy porządek. Przekonasz się :)

>A wielkość w pikselach nielimitowana jest?
Verlog napisał w pierwszej wiadomości w tym wątku, nie powtarzajmy się.
Emblemat użytkownika
Lam
władca Leanderu
 
Wiadomości: 2877
Dołączył(a): Pn maja 28, 2001 2:00 am
Lokalizacja: 22°17' E - 52°11' N

Wiadomośćprzez Qwercik » Cz mar 25, 2004 7:49 am

Hm, stary emblemat polecial? No to taki teraz bede mial :P
Fajny?
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym.
Qwercik
 
Wiadomości: 443
Dołączył(a): Śr maja 30, 2001 2:00 am
Lokalizacja: Stąd

Wiadomośćprzez Verlog » Cz mar 25, 2004 8:09 am

Powiem ci tyle jest teraz CHUJOWO a z galeri wszystkie emblematy są zajęte (fajne). Więć teraz jest z dupy nie przeciętnie. ODDAWAĆ !!!!! poniosło mnie ;(
Emblemat użytkownika
Verlog
 
Wiadomości: 302
Dołączył(a): Pn sty 05, 2004 10:32 pm

Wiadomośćprzez Qwercik » Cz mar 25, 2004 8:11 am

W ramach protestu wez sobie jakis najwiekszy z galerii wklej ;)
Jeśli nie masz po co żyć, żyj na złość innym.
Qwercik
 
Wiadomości: 443
Dołączył(a): Śr maja 30, 2001 2:00 am
Lokalizacja: Stąd

Wiadomośćprzez Verlog » Cz mar 25, 2004 8:43 am

No dobry pomysł heheheh teraz mam zajebisty emblemat jak ktoś chce sie przyłączyć do protestu ?? . Nie widze dlaczego to w ogóle kasować było takie to złe było kto miał jakiś taki zły emblemat żę sie nie dało patrzeć ???? I dlaczego mój emblemat zniknął to możę powiecie jak ma wyglądać.
    O to ci chodziło to bij sobie brawo;)
Emblemat użytkownika
Verlog
 
Wiadomości: 302
Dołączył(a): Pn sty 05, 2004 10:32 pm

Wiadomośćprzez Lam » Cz mar 25, 2004 11:21 am

Qwercik napisał(a):No to taki teraz bede mial

Nawet podobny, ekstra!

Verlogu, możesz mieć tamten, tylko go zmniejsz. Za trudne?
Emblemat użytkownika
Lam
władca Leanderu
 
Wiadomości: 2877
Dołączył(a): Pn maja 28, 2001 2:00 am
Lokalizacja: 22°17' E - 52°11' N

Wiadomośćprzez Alucard-away » Cz mar 25, 2004 5:03 pm

Mój poprzedni emblemat kiepsko wygląda pomniejszony, więc postanowiłem sobie jakiś inny wkleić. Ładny? :)
Emblemat użytkownika
Alucard-away
 
Wiadomości: 180
Dołączył(a): Wt sty 06, 2004 4:22 pm

Wiadomośćprzez Gerino » Cz mar 25, 2004 5:10 pm

Zły, to przecież windows ssie:>
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
Emblemat użytkownika
Gerino
 
Wiadomości: 2179
Dołączył(a): Wt wrz 24, 2002 6:23 pm

Wiadomośćprzez Alucard-away » Cz mar 25, 2004 5:12 pm

Zły, to przecież windows ssie:>

A co to źle? To właśnie bardzo dobrze. :P
Emblemat użytkownika
Alucard-away
 
Wiadomości: 180
Dołączył(a): Wt sty 06, 2004 4:22 pm

Wiadomośćprzez Cosmathy » Pt mar 26, 2004 11:26 pm

Ale Alucard, you are what you eat!

Dodam tylko: Mandrake 10 jest gorszy od Windy...[/list]
| uwolniony |
Cosmathy
 
Wiadomości: 189
Dołączył(a): Śr cze 11, 2003 1:16 pm

Wiadomośćprzez Ulryk-away » So mar 27, 2004 2:56 am

Dodam tylko: Mandrake 10 jest gorszy od Windy...[/list]

Mandrake 10 jeszcze nie wyszedł. Podejrzewam, że mówisz o tej wersji pre. Skoro tobie twory Billa pasują, to siedź na nich. Ponoć nawet masz licencję. To się chwali.
Ulryk-away
władca Drimith
 
Wiadomości: 352
Dołączył(a): Wt maja 29, 2001 2:00 am

Wiadomośćprzez Alucard-away » So mar 27, 2004 12:22 pm

Mandrake 10 jest gorszy od Windy...

Jak by był gorszy to by się wysypywał jak winda, jeśli nie uruchomi się go w trybie awaryjnym(safe mode).
Ponoć nawet masz licencję.

Ja też mam niestety na to coś licencję....
Ale Alucard, you are what you eat!

Każdy mówi o sobie. Przyznaj się, że tepsa Ci płaciła za reklamę jaką robiłeś tym swoim emblematem! :)
Emblemat użytkownika
Alucard-away
 
Wiadomości: 180
Dołączył(a): Wt sty 06, 2004 4:22 pm

Wiadomośćprzez Kerod » So mar 27, 2004 3:12 pm

Jak by był gorszy to by się wysypywał jak winda

Mi się sypał gorzej niż winda. Osobiście uważam tę dystrybuje za jedną z gorszych. Używałem mandraka 9.2 przez 3 miesiące i bardzo zniechęciłem się do linuksa. Strasznie zawalona, odpala się długo i nie wiadomo co robi ( zupełnie jak windows :)). Osobiście używam i polecam wszystkim Slackwara 9.1.
Kerod
 
Wiadomości: 74
Dołączył(a): Śr maja 14, 2003 10:56 am

Wiadomośćprzez Alucard-away » So mar 27, 2004 7:01 pm

Mi się sypał gorzej niż winda.

Mi się jakoś ani razu nie wysypał.
nie wiadomo co robi

Ja tam nie widzę za dużej różnicy między tym, jak starują różne dystrybucje Linuxa.
odpala się długo

Zależy od kernela i ilości ładowanych śmieci przy uruchamianu(jak się nie ma ich dużo, to się szybko odpala).
zupełnie jak windows :)

Niezupełnie.
Strasznie zawalona

Czym?
Emblemat użytkownika
Alucard-away
 
Wiadomości: 180
Dołączył(a): Wt sty 06, 2004 4:22 pm

Wiadomośćprzez Cosmathy » So mar 27, 2004 11:14 pm

1. Ulryku, nie wiem, czy to beta, pre, czy 3kg kartofli, ale wszędzie pokazuje "Mandrake 10". I jest GÓWNEM. :(

2. Slaczek 9.1 rządzi, próbowałem już różnych dysrybucji i tylko on się uchował na desktopie kumpla i moim serwerze (może jeszcze Mandrake 8.2, ew. 9.0 - na moim desktopie w domu).

3. Mandrake 10 jest zasrany gównem. Po prostu. :( Reasumując, jest gównem obsypanym gównem (patrz punkt 1). Jeśli ktoś chce go używać, to powodzenia, ale niech nie pisze, że jest dobry. Zwłaszcza dla początkujących. Powiedziałbym, że jest dużo trudniejszy od Slacka.

4. Linux też się sypie, Alucard. Z tym, że on się nie zawiesza (jeśli nie pracujesz na roocie)... chociaż z tym też czasem bywa różnie. Ale sam byłem świadkiem, jak świeżo zainstalowany Mandrake przy uruchamianiu wywalał pełno błędów, a połowa rzeczy nie działała. Gwoli ścisłości, inne dystrybucje działały na tej maszynie bez problemów.
| uwolniony |
Cosmathy
 
Wiadomości: 189
Dołączył(a): Śr cze 11, 2003 1:16 pm

Wiadomośćprzez Gość » N lip 24, 2005 7:57 am

Qwercik I agree with you.
Gość
 


Powrót do Hyde Park



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron