psionicy mogą rozpraszać tylko siebie

Sprawy graczy Laca i między graczami Laca.

Moderator: łowcy trolli

psionicy mogą rozpraszać tylko siebie

Wiadomośćprzez Kethrax » Cz lut 26, 2015 1:40 am

Kod: Zaznacz cały
Psionicy mogą rozpraszać tylko siebie (z czarów pogarszających lub zupełnie
ze wszystkich). Dla psionika brak argumentu zawsze oznacza defensywne
rozproszenie czarów z samego siebie, także podczas walki.


Jestem w szoku, chyba coś mi umknęło. :-/

W każdym razie właśnie zrozumiałem, że aby odzyskać możliwości, które kiedyś miał mój nekromanta na 102 (czyli dostęp do wszystkich umiejek), muszę zrobić kolejną setkę, bo mój psionik nie może używać normalnie rozproszenia (tj. na 102 w zasadzie nie jest w stanie walczyć z innymi graczami). Ech..
Kethrax
 
Wiadomości: 346
Dołączył(a): Pn lis 15, 2004 3:24 pm
Lokalizacja: Warszawa

Re: psionicy mogą rozpraszać tylko siebie

Wiadomośćprzez Lam » Pt lut 27, 2015 9:31 am

Nieprawda - psionik BWWU jest obsługiwany osobno i działa jak każda inna profesja magiczna, czyli domyślnie rozproszenie staje się ofensywne i bez żadnego argumentu atakuje przeciwnika (ważne podczas oślepienia).

Co więcej, nawet nie jest sprawdzane, czy wcześniej miałeś rozproszenie inną profesją. Będzie dobrze :)
Emblemat użytkownika
Lam
władca Leanderu
 
Wiadomości: 2876
Dołączył(a): Pn maja 28, 2001 2:00 am
Lokalizacja: 22°17' E - 52°11' N

Re: psionicy mogą rozpraszać tylko siebie

Wiadomośćprzez Kethrax » Pt mar 06, 2015 12:15 pm

Oo! Dziękuję za odpowiedź! :-) W takim razie ciągnę postać dalej. :-)
Kethrax
 
Wiadomości: 346
Dołączył(a): Pn lis 15, 2004 3:24 pm
Lokalizacja: Warszawa


Powrót do Gracze



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

cron