Moderator: łowcy trolli
Jesteś przeciw, bo popsułoby ci to radosną zabawę w zabijanie.
Jakie to są metody? Na pomysł ten wpadłem, gdy po raz kolejny podczas rozmowy z kimś prez ' (mów), okazało się, że mojego rozmówcy nie ma od dłuższego czasu. Skoro mówiłem mu prosto w twarz, to jak mogłem nie zauważyć, że wyszedł?
A co do zabijania - ja Thaila morduję już niejako sportowo. I tradycyjnie. Ech... Jak miło znowu widzieć tekst "Głowa XXX (tu wstaw imię postaci Thaila) odpada od reszty ciała". >:]
Kłótnię sam rozpętujesz. Cofnij sobie o kilka wiadomości i przeanalizuj.
A co do zabijania - mam od cholery świadków, że Cię najebałem ZA KAŻDYM RAZEM.
Jeśli chodzi o wojsko - taka menda jak Ty potrzebuje tego... Może wreszcie zrobią z Ciebie mężczyznę...
Przestaniesz być taką zasraną ciotą, co to nagą kobietę ogląda tylko w telewizji.
Nie odpisuj, bo z pałką mi się nie chce gadać.
Tzeentch napisał(a): Piszą tacy farmazony, używając słów, których w ogóle nie rozumieją, a potem się dziwują wielce, że otoczenie ma ich już dość.
Gerino napisał(a):Wiem, że pomysł ten jest wariacki, i pewnie wymaga wielu poprawek albo ogólnego zignorowania, ale wydaje mi się, że najgłupszy pomysł jest lepszy niz totalny zastój.
Valdrab napisał(a):wypierdalajcie
:)Slaanesh napisał(a):Napiszesz o nim jedno zdanie, naskrobie pięćdziesiąt.
Slaanesh napisał(a):Po prostu ten facet za każdym razem odpowiadając mi albo Gerino zaczyna srać ciągle o tym samym - jacy to jesteśmy żałośni, itd., a na temat nie odpowiada wcale albo w niewielkim stopniu.
Tutaj mamy pomysł z prośbą o komentarz.Gerino napisał(a):Mam pewien pomysł... Mniej więcej tak: [...] To by było na tyle, proszę o komentarz
O, to bardzo mądra odpowiedź, czyli inaczej mówiąc komentarz. Nie widzę w tym żadnego obrażania, ani chamstwa. Ot mądre, co rzadko się zdarza, stwierdzenie.Thail napisał(a):Uważam, że pomysł jest zbędny i niepotrzebny. Są inne sposoby, aby się uchronić przed sztyletowaniem, czy nagłym atakiem. Ogólnie nie rozumiem komu ma służyć ten pomysł (polecenia)?
Nowi gracze ledwo co orientują się na Lacu, więc nie wierzę, że to Oni będą ich używać. Po co doświadczonym graczom jakieś dziwne polecenia skoro mają doświadczenie, a flaga (ZABÓJCA) pozbawiła częściowej bezkarności niedzielnych morderców.
O, tu Gerino najeżdża na Thaila.Gerino napisał(a):Jesteś przeciw, bo popsułoby ci to radosną zabawę w zabijanie.
Tu Thail robi to, co każdy normalny człowiek w takiej sytuacji by zrobił, czyli oddaje wet za wet. Wszystko wyjaśnione! Więcej nie są nieuprzejmi. Gerino zachował przyzwoitość i nie zachowuje się jak Slaanesh.Thail napisał(a):Ale poważnie, jeśli chodzi o zabijanie Twoich żałosnych postaci, które chcą sobie poprawić statystyki zabijając nowych graczy, co później uwidacznia się lataniem po Lacu z flagą (ZABÓJCA), to BARDZO chętnie i o każdej porze.
Tak się chwalisz, bo skończyłeś. Nie zapominaj, że Twierdza jest niepodłączona, bo ma od pyty błędów.Slaanesh napisał(a):Zacząć pisać a skończyć to dwie różne rzeczy. Dla mnie ktoś kto ZACZĄŁ a nie skończył równa się temu, kto w ogóle nic nie napisał.
Napisałeś, że ta wiadomość miała na celu jedynie wkurzenie Thaila. Bardzo jesteś dorosły i fajny.Slaanesh napisał(a):A co do zabijania - ja Thaila morduję już niejako sportowo. I tradycyjnie. Ech... Jak miło znowu widzieć tekst "Głowa XXX (tu wstaw imię postaci Thaila) odpada od reszty ciała". >:]
Slaanesh, kto jak kto, ale Ty powinienneś wiedzieć, że ja zawsze mówię obiektywnie.Slaanesh napisał(a):Tak na mnie Val najeżdżasz, a nie widzisz tego co robi Thail? Stronniczy jesteś, czy jak?
A gdzie tu, kurwa, są jakieś zaczepki w stosunku do Ciebie? Leciutkie do Gerina i tyle! Ale Ty musiałeś się wpierdolić!Slaanesh napisał(a):Ja przez długi czas nawet nie reagowałem na zaczepki, ale ile można?
A cierpliwość wszystkich innych, a pomimo całej mej sympatii do Ciebie i moja, również się kończy. Przesadzasz.Slaanesh napisał(a):Moja cierpliwość do tego jełopa się skończyła.
Głupszym się ustępuję...
myślenie rzeczą ludzką...
Thail napisał(a):Jeśli wojsko zrobiło takiego frajera i jemioła jak Ty...
Slaa napisał(a):dzisiaj każdy palant się na studia może dostać
Tak się chwalisz, bo skończyłeś. Nie zapominaj, że Twierdza jest niepodłączona, bo ma od pyty błędów.
Tzeentch napisał(a):Twierdza akurat ma mniej błędów od większości krain na Lacu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości