Moderator: łowcy trolli
Przedmiot 'Swiety Grabiezca' jest typu bron, dodatkowe flagi: swieci magia antywampirze swiete lojalne ssace_mane.
Przedmiot 'paladynski mlot' jest typu bron, dodatkowe flagi: swieci magia antywampirze swiete lojalne.
Nifir napisał(a):Więc nie może być dobrego wampira? A jeżeli paladyn zostanie ugryziony przez wampira (dajmy na to, że zapomniał/spadło mu pozytywne dołądowanie) to już jest przekreślony? Nic dalej nie zrobi, bo nie będzie miał umiejek?
Qwercik napisał(a):Hm, z tego co widze, to oprocz tego co napisal juz Mole, paladyn wampir nie moze rzucic: 'swieta aura' i 'duchowa zbroja'. Co znaczy 'slabo dopracowana'? Slabo dopracowana to jest wtedy, jesli jakakolwiek umiejetnosc paladyna zadziala wampirowi ;)
Nifir napisał(a):A jeżeli paladyn zostanie ugryziony przez wampira (dajmy na to, że zapomniał/spadło mu pozytywne dołądowanie) to już jest przekreślony? Nic dalej nie zrobi, bo nie będzie miał umiejek?
W zamian za to powinien być obdarzony wszystkimi zdolnościami wojownika i całą gamą potężnych zaklęć (co powinno zrównowarzyć niedogodność utrzymywania wysokiej moralnośći)
paladynami oczywiście nie mogłyby zostać wampiry
Gra paladynem byłaby wtedy trudna
lecz dawałaby mnóstwo satysfakcji.
No i paladyn byłby doskonałą postacią do walki ze złymi postaciami. (np. postacią o złej moralności
stawałby się upadłym paladynem
wielu graczy pragnie awansować swoimi postaciami jak najszybciej a często(szczególnie na niższych poziomach) najlepszymi przeciwnikami są akurat neutralne lub dobre postacie
Februs napisał(a):Wy tu huczycie o paladynach a o skrytobójcach nikt nie wspomniał.
PS. Raven zdobądź np. 11 poziom paladynem to nie będziesz narzekał. Ja mam 11 poziom paladynem i aż chciało mi się raz wejść na pp i pochwalić jego zdolności.
PPS. Paladyni dobrze biją tym i tym szczególnie złe stworki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości