przez Tzeentch » Śr gru 15, 2004 7:35 pm
Gen. Augusto Pinochet - prawdziwy bohater. Jestem za tym, by dać mu azyl polityczny w Polsce (lewacy chcą go skazać), oddać władzę i zażerając się popcornem oglądać w telewizji, jak tych skurwysynów czerwonych wysyła grupowo do piekła.
Od ojca dyrektora Tadeusza Rydzyka proszę się odpierdolić. Ma prawo prowadzić swoją rozgłośnię, póki robi to za prywatne pieniądze. Nie chcecie słuchać - nie słuchajcie. Wolę go, niż tych fiutów pokroju abp. Gocłowskiego, abp. Życińskiego i abp. Pieronka - biskupów Kościoła św. Judasza. Poza tym - lubię kapitalistów.
Co do Rosji - wolałbym żyć w niej, niż w Polsce. Mają niższe podatki. Tak samo w Chińskiej Republice Ludowej. To Rosja i Chiny staja się potęgami gospodarczymi, a nie UE, która, wzorem Związku Sowieckiego, wymyśla "10 letnie plany dogonienia Ameryki". Niedługo będziemy jeździć do tych "reżymowych państw" w charakterze opiekunek do dzieci.
Tam mordercy dostają kulę w łeb, nie to co u nas.
W Rosji bieda jest - ale to nie jest wina państwa, a LUDU, który przez lata komuny nauczył się brać, a nie pracować. Jednostki przedsiębiorcze robią fortuny. Lud to czerń. Trzeba wziąć go za mordę. Inaczej się rozbestwi i będzie, kurwa jego mać, strajkował, robił związki zawodowe i budował socjalizm, żeby "żyło nam się dostatniej" za nie swoje pieniądze. Owszem - w Chinach i w Rosji władza ma socjalistyczne metody. Ale cała reszta to prawdziwy kapitalizm.
Wildeath: komunizm to zaraza. Nie ustrój. To zaraza, którą trzeba tępić "ogniem i mieczem". Bardziej idiotycznej idei nikt nie wymyślił. To komunistki pokroju Jarugi - Nowackiej i tej kurwy Środy forsują państwo, gdzie pedały będą miały przywileje, gdzie religia katolicka będzie opluwana (a najlepiej by było, gdyby ją zlikwidować), gdzie podatki będą grabieżą w biały dzień (ale nie cieszcie się, w nocy też będą grabić), gdzie eutanazja i aborcja będą normalną sprawą (innymi słowy: gdzie państwo będzie pozwalało na morderstwa), gdzie żaden normalny człowiek nie będzie mógł wytrzymać absurdu, jaki wogół niego się dzieje. Odwalcie się, skurwiele, od mojego porfela. Ja NIE CHCĘ płacić za naukę WASZYCH bachorów, które na dodatek zarażacie komunizmem, ja nie chcę sponsorować bandy pijaków z Lulek Głuchych, chlejących wina z pieniędzy z zasiłku, nie będę łożył na publiczne szkoły, gdzie uczniowie uczą się tylko, jak zakładać śmietniki na głowy belfrów. Nie pozwolę, by moje ciężko zarobione pieniądze zasilały portfele socjalistycznych polityków, by za moje pieniądze watahy pedałów i lesb organizowały "Marsze Równości", gdzie z namaszczeniem prezentują swoje nagie dupska, przy okazji deprawując moje dzieci (w ogóle - jaka równość? Dając im przywileje, jednocześnie DYSKRYMINUJEMY heteroseksualistów!). Nie chcę, żeby za moją forsę jakieś bandy pojebanych ekologów przypinały się do torów, a jak, nie daj Boże, któryś przy okazji zostanie przejechany przez pociąg, to chuje lecą z mordą do sądu o odszkodowanie za jego głupotę (wypłacane, a jakże, z budżetu). W ogóle, ci zasrani ekoterroryści spod zielonoczerownych sztandarów chcą tylko forsy - chcesz budować elektrownię? Super, ale daj nam w łapę, bo jak nie, to odjebiemy demonstrację i nic nie wybudujesz.
Demokracja to wrzód. Co to za państwo, gdy dwóch meneli przegłosuje profesora??
Józef Piłsudski to socjalista (wywodzi się z PPS). Na szczęście, pod koniec życiam zrozumiał, że tylko król może dobrze rządzić, bo jak Lud się dobierze do władzy, to lepiej pakować manatki i spierdalać conajmniej na Madagaskar. Dlatego go szanuję.
W USA ludzie wybierają prezydenta przez elektorów. Na szczęście, ludzie w Stanach Zjednoczonych są mądrzy. Valdrab naoglądał się propagandy Spurlocka ("Super Size Me") i Moora ("Farenheit 9/11), dlatego takie brednie wypisuje.
Pozdrawiam myślących. Myślący "inaczej" - wypierdalać.