Moderator: łowcy trolli
On 2001-07-29 08:43, Albercik2 napisał:
Przeepraszam za wrocenie na forum ale mam wazna sprawe dotyczaca gracza: Fox postanowił dac mi postac ktora nie chce juz grac ta postac ma imie Shaitis (...)
On 2001-08-29 17:56, Lam napisał:
Chciałbym tu nadmienić, że wyżej wymieniony adres e-mail to obecnie konto Lackjawa. Wnioski wyciągnijcie sami.
2001-08-30 10:12, Lam napisał(a):
Sugerujesz, że oni oddają postacie i konta za pieniądze?
Kiedyś słyszałem o człowieku który (zdaje się na bidbay.com) sprzedał swoją postać w Ultimie Online za $20000, miał też inne, które poszły po dużo niższych cenach... Pół roku gry i opierdalania się, a kasę zarobił lepszą niż za ciężką pracę :) Ale czy to jest do przeniesienia na polskie warunki? A na lacowe? :)
2001-08-03 17:27, Puebla napisał(a):
Ja nie pierwszy raz slysze o oddawaniu postaci Kiedys taki gosciu na LACu sie chwalil, ze kupil (doslownie ) postac za 1zl. Nie pamietam kto to, ale mialam niezla zlewke :>
A tak apropos, to czy jest gdzies jakis regulamin co mozna, a co nie mozna na LACu? Bo wszyscy robia co chca, bo nie wiedza czy takie cos jest
Proponuje cos w stylu REGULAMINU, kto sie nie dostosuje, to jakas kare dostanie, albo cos w tym stylu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości