"zydełkowaniem, haftowaniem albo kurwa nie wiem czym."
Thail napisał:
po co robić w każdym temacie oborę?
I kto to mówi? Prawda jest bolesna. Ale to właśnie ty robisz "oborę" z każdego tematu.
Pozdrawiam.
Nicade napisał(a):Przynajmniej wieczorem jak siąde ze swoim facetem mamy niezły ubaw z takiej kretynki jak ty.
Każdy powiedziałby chyba to samo, jednak Thail nie wiedzieć czemu naskoczył na nią:O Bogowie! Kobieto odczep się od Nicade, nie masz co robić to zajmij się szydełkowaniem, haftowaniem albo kurwa nie wiem czym.
O matko, Leedia, czy Ty jesteś prawnikiem Nicade, zajmij się "szydełkowaniem, haftowaniem albo kurwa nie wiem czym."
(wymyśliła tekst na poczekaniu i, podniecona, wysłała go nie bacząc na jakikolwiek sens.)thail jak z obory mozna zrobić obore??????
myslże człowieku
A co do esemesa którego niby Ci wysłałam haha zabawna jesteś. Nie znam twojego numeru telefonu ale za to powiem Ci że Twój Miłosz umie bardzo ładne esemesy pisać.
Aha...za to ja twój numer znam suczko
a te smsy niby od miłosza to były ode mnie
ale ty naiwna jestes
Xianno...wydaje mi się, że postępujesz niewłaściwie. Zamiast mieć pretensje do swojego faceta za to, że interesuje się innymi kobietami, czepiasz się bogu ducha winnej Nicade. Wyżyj się na nim a nie na niej bo to najprawdopodobniej wszystko przez niego. Nie sądzisz?
I kto to mówi? Prawda jest bolesna. Ale to właśnie ty robisz "oborę" z każdego tematu.
Pozdrawiam.
To dlaczego wszyscy się chętnie do tego wtrącają, co?Nie Leedia, to głupki Twojego pokroju Go robią, a Thail niepotrzebnie się odzywa, a gdy próbuje zaprowadzic trochę spokoju, to ktos wyjeżdża do niego z ryjem, że sam robi wszędzie oborę. Więc stul pysk dziecko i nie wtrącaj sie z łaski swojej do spraw, które powinna załatwić Nicade i Xianna.
ale niestety musiała dodaćBardzo śmieszne ja uważam że nic nie musze załatwiać.
Xianno miej pretensje do swojego chłopaka i do siebie. Dla mnie oboje jesteście dziećmi wiec zajmij sie swoim życiem a od mojego sie odpierdol.
Dla mnie jesteś zwykła kretynką której się nudzi i szuka afer tam gdzie ich nie ma tylko po to by umilić innym życie. Chesz to pierdol dalej te swoje kocoboły.
co zepsuło cały wydźwięk posta. :)Przynajmniej wieczorem jak siąde ze swoim facetem mamy niezły ubaw z takiej kretynki jak ty. To lepsze od od telenoweli muhaha.
(czemu już nie ma takich ludzi... no tak, ewolucja)ciesze sie że telenowela sie podoba
kretynko siedzisz z facetem i czytacie co ludzie piszą na forum??
buehehe współczuje braku ciekawszych zajęć no ale cóż....pewnie sie na lacu poznaliście i sobie historyjki opowiadacie i kto tu jest dzieckiem maleńka
jak po szwedzku bedzie "wlosy na dupie poskrecane i pooblepiane zeschnietym gownem"?xianna napisał(a):Ladzix jesteś zajebisty!!!!!
proponuje nakręcic jakąś telenowele scenariusz jest rewelacyjny
Nie Leedia, to głupki Twojego pokroju Go robią, a Thail niepotrzebnie się odzywa, a gdy próbuje zaprowadzic trochę spokoju, to ktos wyjeżdża do niego z ryjem, że sam robi wszędzie oborę.
Więc stul pysk dziecko i nie wtrącaj sie z łaski swojej do spraw, które powinna załatwić Nicade i Xianna.
Leedia napisał(a):Thail akurat wszyscy wiedzą, że ja to ja.
Powsinoga napisał(a):Mam szczerą nadzieję, że ta poje**** telenowela wreszcie dobiegnie końca. A tak przy okazji , to w temacie o największej burdzie jest opcja "Moda na Artilliona - telenowela, dowolny odcinek" - więc proszę uprzejmie, głosujcie na telenowelę.
PS. A tak na marginesie, to proponuję, aby, w razie kilku powtórek telenoweli zbanować cały trójkącik miłosny, niech wyjaśniają sobie swe prywatne sprawy inaczej, niż na ogólnodostępnym forum.
thail napisał(a):A teraz Leedio(Eowyno) przejrzyj swoje wcześniejsze wypowiedzi na tym forum i wtedy zacznij udawać kogoś kim nie jesteś, rozumiesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości