Osa napisał(a):nie zamierzam grać na lacu widzę co on robi z mojego brata
Osa napisał(a):Kalia napisała :OSA jak śmiesz mówić coś takiego na mojego Ojca, cwelu????
Hmmm nie wiedziałem, że Twój ojciec gra w laca, ale niech Ci będzie. Przepraszam, że obraziłem człowieka, który Cię wykarmił i pozwala grać w tę grę jednocześnie płacąc rachunki za neta i prąd.
Osa napisał(a):Z tego co o Tobie wiem, a trochę wiem, to raczej Twoja głowa, czy jakaś inna część ciała zawsze robiła za trofeum u jakiegoś mordercy
Gerino... Morfoth jest dużo mniej pojebany niż ktokolwiek. Wybacz, Morfik, jeśli psuję Twój imydż, ale wywnioskowałem to z rozmowy na gg i chyba nie wywnioskowałem źle?Gerino napisał(a):1. Kalia, Morfoth to świr i czub, nie zaprzeczysz.
Valdrab napisał(a): Kalia--> No comment... Po prostu to, co napisałaś, przerasta... wszystko.
Valdrab napisał(a):Kalia--> No comment... Po prostu to, co napisałaś, przerasta... wszystko.
Raczej zdecydowanie nie. Chociaż w końcu to temat do kłótni... Rób swoje, więcej się nie czepiam.Kalia napisał(a):Kurde, Valdrab, nie wiem jak to rozumieć..Mam sie cieszyć czy niee??
Przewyzszam cie pod kazdym względem ty oblozona zielonymi smarkami pokrywa do czajnika.Intelektualnie,umysłowo,myślowo i co tam jeszcze..
Jeszcze jedno, stary... POGRZAŁO CIĘ?!?! W PIERWSZEJ LICEUM ŚRODOWISKO MACIE???xxslimak(EOB) napisał(a):Ale mu radochę sprawiliście. Wszyscy się teraz zastanawiają (a niektórzy tylko udają, bo dobrze wiedzą co i jak) kim jest tajemniczy Osa. Och jej, ale bedzie jutro fajnie, kiedy na lekcji środowiska pokaże wydruk forum kolegom.
Khrell napisał(a):Kurczę no, od tego ten temat żeby wrzucać bez powodu
Khrell napisał(a):Piszesz teksty które nie mają pokrycia nawet w inteligencji muchy
OSA - popierdoleńcu, szanuję Cię tylko ze względu na to, iż jesteś bratem Thaila i Sawantry, masz się zamknąć, Kalii nie może obrażać nikt! (oprócz mnie!;]) uważam iż nie jest nieinteligentna,
... jedni, by pisać pseudomądre teksty tak jak Ty, a drudzy by pięknie, z gracją i talentem nawrzucać na innych, są jeszcze inni, normalni, którzy piszą mądre teksty, myślę że Kalia zalicza się do dwóch ostatnich grup
Kalia to niewyrzyta kurwa pasożytująca na pieprzonych śmierdzących żebrakach, którym wcześniej dawała swoją rozjechaną dupę przez wszystkich brudasów tego świata ...
... są jeszcze inni, normalni, którzy piszą mądre teksty, myślę że Kalia zalicza się do dwóch ostatnich grup ...
OSA : Milcz cieniaku, takie plagiaciki jak twoje to tu kilkadziesiąt razy na dzień lecą, siedz cicho i patrz jak szlachta rozmawia, bo ci inaczej kaganiec każe zwęzic, a potem cie ukrzyzuje(nie mogłam się powstrzymać).
ty glupi wsiochu takie teksciki mozesz puszczac swoim kolesiom jak bedziecie baraszkowac w stogu siana.Nic o mnie nie wiesz ty produktcie biegunki hipopotama.Wez lepiej wyjdz przed dom i pobiegaj po trawnikach rozdeptujac zauwazone psie gowna bo narazie to ty mnie mozesz na buty narobic frajerze i to jak podrosniesz, bos za niski dla mnie.Przewyzszam cie pod kazdym względem ty oblozona zielonymi smarkami pokrywa do czajnika.Intelektualnie,umysłowo,myślowo i co tam jeszcze..AA na pewno wiekowo również oceniajac kreatywnosc twoich niedojebanych mysli
Osa napisał(a):Hmm Khrell po czym doszedłeś do wniosku, że nie jest nieinteligentna ?
Po tym, że co drugie słowo u Niej to przekleństwo, czy po tym obrazku w jej profilu ?
Osa napisał(a):Czy Ty Khrellu uważasz, że zwracanie się z szacunkiem bez przeklinania do obcych osób jest pseudointligencją ?????? Jeśli tak, to jestem winny.
Osa napisał(a):Kalia to niewyrzyta kurwa pasożytująca na pieprzonych śmierdzących żebrakach, którym wcześniej dawała swoją rozjechaną dupę przez wszystkich brudasów tego świata ...
Osa napisał(a):Hmmm powiem jedno, czytaj uważnie i spróbuj coś z tego zrozumieć o ile masz czym
Osa napisał(a):Tylko nie używając przekleństw ( Tak, tak, wiem, że wydaje Ci sie to niemożliwe, że można napisać coś bez rzucania mięchem na lewo i prawo)
Osa napisał(a):Jeśli nie napiszesz tego o co Cię prosiłem to znaczy, że jesteś tym co napisałem wyżej i zamilknę bo po co mam się produkować dalej ... Jeśli jednak zrobisz to, choć w to szczerze wątpię, to napiszę przeprosiny
Osa napisał(a):PS.1. Hmm Kalia, Ty naprawdę jesteś wampirzycą na Lacu ?
Bo bardzieje pasowała by Ci rasa w stylu : Satyr, a nie : Gohul lub zombie, albo inny przydupas wampira. Jeśli jednak się wpieniłaś to zaznaczam, że :
Wampiry to osoby subtelne, ciche, tajemnicze, zabójcze itp.
Subtelne ...
..Sądząc po twojej wypowiedzi, ty kierowałeś się ilorazem swojej inteligencji zamieszczając swój obrazek? Hmm..ciekawe..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości