Ogólnie Liberus.... Co w tym nicku może się nie podobać ? nie mam zielonego pojecia, nie narusza żadnej zasady.
Ot nazwałem siebie tak bo jestem wagą, wiecie ogólnie taki zbiór gwiazd jest jak Libra (no niby jakieś nawiązanie do reala tez jest- no ale w świecie gry nie ma nieba ? ) ;]. Nigdy się nie spotkałem z tym zeby ktos tego nicku nie akceptował.... A moze skojazryło wam się z liberty ? nie wiem, w każdym razie własnie w tym poście o "wolnośc" mi chodzi.
Ale ok nie widziałem nic w tym złego... Zmieniłem ;]. Ale chciałem zmienić znowu, więc wpisuję "?imie" hmmm..... więc polemika na ten temat będzie ukarana kasacja konta O_O.... Nie wiem czy wiecie ale komuny juz nie ma... (problem w tym że w niekórych jeszcze siedzi...) wiecie demokracja, wolnośc słowa i takie tam ;].
Teraz mnie zastanawia, co zrobicie ? skasujecie mój post jak poprzednim razem ? bez odpowiedzi ?
Prawo do dyskusji, to chyba najbardziej podstawowe prawo jaki ma każdy z nas.
I chyba nikogo kto ma troche oleju w głowie, nie dziwi to że ide sobie grac u konkurencji. W końcu wolny rynek ;]
Zresztą max 10 osób w grze znaczy swoje :], a szkoda bo gra fajna. Także szkoda że twórcy nie tacy jak byc powinni ;]
żegnam :]
Liberus