Trying 217.113.224.6...
Connected to lac.pl.
Escape character is '^]'.
Toya:Net Serwer
lazir login:
No i co teraz ? Nigdzie, dosłownie nigdzie nie znalazłem nawet słowa o jakiejś rejestracji

Moderator: łowcy trolli
Glow napisał(a):Ponoć wybrałem sobie trudną krainę bo mam daleko do piekarni hm...
.Glow napisał(a):
Czy to ma znaczenie w jakiej krainie się zaczyna?
- to znaczy, że co nic się nie dzieje? Szybciej się zdobywa poziomy? Hmmm..."Stając się obywatelem Leanderu, wybierasz prostą drogę"
- to znaczy, że jest tu więcej zadym dzięki nim ?"Valisandrię zamieszkują żywiące niechęć do większości ras ciemne elfy"
- jestem krasnoludem a to chyba duży atut jak na miejsce zamieszkania :->"Elfy, jako bardziej dumne, wolały wynieść się wcześniej z tego obszaru, niż mieszkać razem z ludźmi w jednym miejscu."
- he he he... no i nie zapominajcie o półludziach :-P"W wyniku współpracy ludzi i krasnoludów niedługo potem pojawiły się przedstawiciele rasy zwanej półkrasnoludami"
Daje polecenie: pij oranżade, pij oranżade z butelki i tak jeszcze kilka i niestety, nie udało mi się wypić tej oranżady.
Po zakupie jedzenia lub picia zjedz ("JEDZ") albo wypij ("PIJ") to.
Za chwilę zapewne kupisz bukłak - napisz "PIJ BUKŁAK" aby pić wodę z bukłaka.Po drugie: Czy na LACu zawsze będzie się chciało co 10minut(realnych)pić i jeść?
Lam napisał(a):Gdzie tam była ta nagana?
A za Arkadiowca przepraszam :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości