Moderator: łowcy trolli
2002-03-21 03:28, Lam napisal/(a):
Powodzenia w kasowaniu dysku serwera, a takze blokowaniu portu LACa. I, w razie powodzenia, w odpieraniu zarzutów z 268KK (dobrze pamietam paragraf?). Samo to, ze napisal/es na tym forum grozby pod moim adresem mógl/bym podczepic pod 190KK... Do tego dochodzi zniesl/awienie na mudzie. Nie dosc, ze mam dowody w postaci elektronicznej, to na dodatek mam swiadków iRL. Cieszysz sie? Ja nie bede tego tolerowal/ w nieskonczonosc, naprawde pragniesz konfrontacji?
2002-03-21 10:19, corey napisał:
1.Ad.kasowania - nie mysl ze serwer jest doskonale zabezpieczony - masz chyba za duze wyobrazenie o sobie
2.Ad.flooda - masowke tez sie da zrobic. Z tym ze ad.1 i 2, to gra nie warta swieczki, jak na laca.
Co do znieslawiania... to uwazaj by ktos sie porzadnie nie wkurwil w Rl... tylko nie mow ze to jest grozba karalna, bo sie chyba poplacze ze smiechu.
3.Ad.konfrontacji - naraziles sie chyba o wiele wiekszej ilosci osob, niz ja. I ty chcesz konfrontacji??? No to sie chyba nacpales.Co ma wspólnego moje narażanie się tobie z konfrontacją z Jaheirą? Ty się chyba naćpałeś.
Bogiem to jestes tylko na mudzie - remember that...
2002-03-21 21:38, Idril napisała:
Ubzdurał sobie, że w 'kodzie jego postaci jest dodatkowa linijka', która podobno zezwalała wszystkim na zabijanie go.
2002-03-28 01:27, Ktos napisał(a):
a wracajac do tematu :
zaczalem sobie grac .
podobal mi sie swiat ,mechanika,klany ,itp.
Bylo PIEKNIE!
a potem zaczalem sluchac wypowiedzi na LACu i czytac to forum ...
i co?
jush nie jest tak pieknie :
okazuje sie ze tu jest jedna wielka wojna a raczej kilkadziesiat wojen:
gracze z bogami o kaske,
o przekrety ,
gracze z graczemi o mordowanie , itp, itd
jedni na drugich pyskuja , kazdy ma jakiegos wroga ciagle slychac ten sie skasowal , tamten ma bana,
inny ma tego dosc!!
on to qtas ,ona to pizda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości