Grając w Laca pomyślałem żeby zorganizować się w Rodzinę.... No więc zebrałem kilku znajomych i zrobiliśmy sobie rodzinę Mycobionta... pomagamy sobie itp.
I teraz ktoś powiedział Kadmosowi, że Wampiry mogą się wkurzyć na to...
Czy tylko Wampiry mają monopol na rodziny..?
jak to jest?
O to mu chodziło, pisz sobie co chcesz, tyle, że nie miło przez nas widziane jest uzywanie schematu kolorystycznego jakiego używamy.
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
muzgus napisał(a):heh o ile dobrze mi wiadomo to wszystkie rodziny wampirze są na czerwono...
heh...
Człowieku, rozśmieszyłeś mnie... (*zieeew*) Rodziny wampirze mają taką samą kolorystykę, bo Eta Carinae, Ad Luna itp. to podrodziny wielkiej Rodziny, naszej Familiae. Zrozumiano?
"Welcome to dying!"
"Ashes to ashes, dust to dust..."
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
Powiedziałeś wtedy to tak, jakby nikt prócz nas nie mógł mieć czerwonego tytułu, co za mądre nie było.
Muzgusie. Kadmosowi napisałem to ja, myśląc, że Kadmos stara się nas parodiować, czy coś w tym stylu. Wybaczcie, Rodzino Mycobionta, że się wtrąciłem. Głupi Valdrab.
Hymmm czerwony kolor może i mają rodziny wampirów, ale oczywiście każdy może używać tego koloru :] bo chyba żaden wampir nie będzie Cię ścigał po Lacu za kolor tytułu. Bo mnie to powinni zapisać na pierwsze miejsce listu gończego (za ludźmi z czerwonym tytułem) chociaż wole niebieski ;)
No nie wiem... generalnie to nie lubimy (wampiry), gdy ktoś się bez powodu czerwieni (zwłaszcza gdy się ciemno-jasno czerwieni, jak my). Raczej się nie gniewamy, jakkolwiek nie ręczę za niektórych...
Cosmathy, nie masz racji, w tym temacie chodziło o to, że ktoś zrobi sobie np. członek rodziny x, w czym kolorystyka będzie taka sama. Nic się nie stanie, jeżeli ktoś zrobi sobie mściciela z dawnych czasów w tej samej kolorystyce co my.