Chce sprawdzic, czy niechec do mnie podzielaja wszyscy, czy tez tylko (bardzo wplywowe) grono osob, tworzace kolko wzajemnej adoracji.
Chce poznac Wasza opinie. Co o mnie sadzicie? Postanowilem, ze jezeli zbierze sie tu 13 negatywnych opinii o mnie, to dam sobie spokoj - nie bede sie wiecej pokazywal na LACu - nie chce wam przeciez uprzykrzac zycia.
Opinie 6 osob (Abadonny, Gloina, Idril, lAMA, Tanisa, Ulryka) juz znam. Wiec dajcie se luz i (Piotrku, Artku, Agnieszko, lESZKU, ?, ?) dajcie sobie spokoj i zaoszczedzcie sobie wypowiedzi.
Opinie Grzecha chyba tez juz znam. Chyba - nie jestem pewien.
Wiec pozostaje do zebrania 7(6) negatywnych glosow, bym zniknal z waszego zycia.
Prosze tylko o jedno - uzasadnijcie swoja odpowiedz. Jezeli uwazasz ze mnie nie lubisz, myslisz ze jestem burakiem, itp. - postaraj sie uzasadnic swoja odpowiedz. Twierdzenie "no bo tak" nie jest przeciez logiczne.
Wszelkie pozytywne i neutralne uwagi bylyby rowniez mile widziane - chcociaz w to watpie, bo byl juz 1 przypadek osoby, ktora dostala bana za to, ze wziela moja strone. Troche to smutne, ale to przeciez mud 1 osoby, prawda? A jezeli sie nie zna kogos "z gory", to istnieje raczej mala szanasa, ze ktos wezmie wasza opinie pod uwage...
Pozdrawiam WSZYSTKICH (bez wzgledu na orientacje seksualna - Gloinie - rozczaruje Cie - nie podzielam Twojej gejowskiej orientacji, wiec nie wyzywaj mnie od pedalow. Uzywki chyba pomieszaly Ci w glowie - wspolczuje

Corey vel Aramis vel Simara vel Ragnarok vel...