Pragne poruszyc problem Magow na Lacu gdyz uwarzam to za szalenie istotne przynajmniej dla postaci posiadajacych ta profesje!!! Magiem z zalozenia gra sie trudno...naprawde uwierzcie ze nie jest to mile kiedy zabija cie kurczak i tracisz 300 doswiadczenia!! Nie baczac na to ze mag moze poslugiwac sie czarami musze z bolem serca zauwazc, ze gra wojownikiem lub zlodziejem jest owiele latwiejsza niz profesja magiczna. Pewna osoba powiedziala mi kiedys, ze poki jeszcze mam niewielki poziom zebym zmienila profesje na wojownika. Odpowiedzialam jej w tedy ze to nie wchodzi w gre gdzyz magia pociaga mnie o wiele bardziej niz machanie mieczem. Wiem, ze grajac magiem sama skazalam sie na wyjatkowe trudnosci ale to, ze magiem z zalozenia gra sie najtrudniej nie powinno wplywac na nierowny podzial sil graczy!! Lamie zwracam sie z pokorna prozba o to zabys laskawie pomyslal nad ta sprawa!! A was drodzy koledzy i kolezanki prosze o napisanie czy zgadzacie sie z moim twierdzeniem a jesli nie to dlaczego!!!
Dobro jest zarazliwe tak samo jak zlo....
[/i]