Ej człowieku ty jestes pojebany teraz pokazujesz jaki jesteś płytki niedość że tego nierozumiesz to jeszcze sie błaźnisz i kompromitujesz publicznie jesteś matołem (mówie jagby nie wiedział)Yo, man, świetny hip - hop! Jesteś cool man, yo, yes, yes, yes!
i zajebiście postąpij ale chyba cos w środku zostało bo śmierci troszkuOstatnią osobą, która urwała mi łeb i nasrała do szyi był Lam.
Oczywiście JESTEŚ CHUJOWYNie zrozumiałem. Możesz powtórzyć raz jeszcze?
Troche mi żal jak przedmiotowo tata traktuje slaaneshaGdzie? Do buzi? Ale ja nie chcę.
Tak jesteś idiotomNie tylko. P.S. Gdzie mozna kupić takie głośniki? W Argentysni? Ja to jestem wampir nieświatowy i tam nie byłem. :(
Miłego dnia rzycze jak tak wygląda kobietaTo przedstawia KOBIETĘ, czyli żeńską wersję człowieka. Ty, jako obrabiacz lasek (patrz wyżej), niewątpliwie żadnej na oczy nie widziałeś. I bardzo dobrze - bo biedne kobiety gotowe uciec z tej planety...
Ej człowieku ty jestes pojebany teraz pokazujesz jaki jesteś płytki niedość że tego nierozumiesz to jeszcze sie błaźnisz i kompromitujesz publicznie jesteś matołem (mówie jagby nie wiedział)
i zajebiście postąpij ale chyba cos w środku zostało bo śmierci troszku
Oczywiście JESTEŚ CHUJOWY
Troche mi żal jak przedmiotowo tata traktuje slaanesha
Miłego dnia rzycze jak tak wygląda kobieta
No i jeszcze bardziej pokazuje swoje ubytki w korze muzgowejCytat:
Ej człowieku ty jestes pojebany teraz pokazujesz jaki jesteś płytki niedość że tego nierozumiesz to jeszcze sie błaźnisz i kompromitujesz publicznie jesteś matołem (mówie jagby nie wiedział)
Hahahaha!
Tak tak slaa mama kupi berecikĄ, nie piję w trakcie postu. Śmierci się nie boję. Jak każdy wampir od dawna nie żyję. :)
Jesteś CHUJOWY CHUJOWY C H U J O W YNadal nie rozumiem. Powtórz znowu, ale jaśniej.
Tak jest samostwarzalny z mojego kałuSlaanesh nie miał ojca. Był pierwszym wampirem.
A jeśli według ciebie kobieta wygląda jak obrazek rysunkowy z misiem to zajebiścieNooo... Jeśli kobiety wg ciebie przypominają kózki... Szczerze mi ciebie szkoda.
Verlog napisał(a):Jesteś CHUJOWY CHUJOWY C H U J O W YNadal nie rozumiem. Powtórz znowu, ale jaśniej.
Za kilka lat poczytasz te swoje kupy na tym forum (choć pewnie wkrótce ktoś je wytnie)
Verlog, który ty masz poziomek? :]
10
Verlog, który ty masz poziomek? :]
I wiedz, że nie dojdziesz do 20
Kalia napisał(a):Przynajmniej czymś będzie mógł się chłopak pochwalić..Z inteligencją ciężko, z ortografią wogóle, daleko na Lacu nie zajdzie, to chociaz pobije rekord najgłupszych wypowiedzi na Forum.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości