Jestes na tyle skomplikowanym czlowiekiem, ze sa az 4 mozliwosci oceny twojej potegi intelektu :)
Jesli tak ci sie to podoba, to czemu nie zaglosowales?
Nie zrozumiales pytania? :)
A gdzie tam! Kurwa to bardzo pozyteczny i odpowiedzialny zawod!
Gdziez ja bym sie smial tak zacnym zajeciem zajmowac :)
PS:
Gratuluje kultury jezyka i bystrosci umyslu! :)
PS2:
Jestes 'najzajebitrzym' graczem na Lacu jakiego historia zna, a twe wypowiedzi chyba zaczne sobie do jakiegos albumu wklejac :)
Hmm, Verlog ma nie tylko problemy z koncentracją, ale także z czytaniem. Szkoda, że ten chłopiec_który_chce_być_duży nie uważał na lekcjach.
A teraz mała porcja tego, czym Verlog nas karmi:
Verlog mówi ci 'na 100 tam jest twoje IP'
Poza światem>
Verlog mówi ci 'jak nie w tych co ci mówiłem to w innym '
Poza światem>
Verlog mówi ci 'mam nadzieje że twuj komp wytrzymuje wysokie skoki napięcia'
Poza światem>
Verlog mówi ci 'nie mam lepszy pomysł czemu wcześniej na niego niewpadłem kurcze'
Poza światem>
Verlog mówi ci 'ale sie bedziesz wkurwiać ale to niespodzianka'
Poza światem>
Verlog mówi ci 'dobra powiem ci'
Poza światem>
Verlog mówi ci 'wdupce sie łamaczem do twojej postaci i ją skasuje dobry plan ??
I nie, nie jest mi głupio, bo ja mam loga na poparcie tego, co tu wkleiłem, a ty wymyślasz jakieś nazwy, których nigdy nie słyszałem. :) Hej, zauważyliście? Verlog, hehe, najpierw potwierdza to, co wkleiłem, a potem zgrywa głupka. :)
Jaki farmazon zapytam sie jakiegoś boga niech t6o podykyuje a z tymi e mailami to przesadzasz i jeszcze sie niepsrzyznasz i kurwa widać kto jest kto ja sie umiem przyznać że ja nieumiem zrobić tych rzeczy a ty farmazony ciśniesz
Niezapisywałem i kasowałem bo tam mój anti vir coś wykrywał wiesz o tym dobrze że musiałem je wyrzucić bo inaczej miałbym lipe z kompem przynajmniej tak mi sie wydaje
Nie chciałbym Wam przerywać, ale zauważyłem, że w głosowaniu jest remis między "Tak ;)" a "Tak :)" (dzięki mnie już ten pierwszy wygrywa, przynajmniej na chwilę obecną). W sumie żadna różnica, ale ja traktuję "Tak ;)" jako "Tak" z przymrużeniem oka, czyli w sumie "Nie".
Heh, a słyszałeś kiedyś velrogu o tym, że pole From można sobie ustawiać dowolnie? (wysyłać maile od pana boga, slaanesha i królewny śnieżki). Wirusy robią to z chęcią, wpisując tam losowe adresy z książki adresowej. Mail mógł przyjść równie dobrze ode mnie.
Błagam, zabierzcie go z tąd. On przekracza WSZELKIE normy. Skąd tacy się biorą?
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
współczyje Ci Slaanesh, że się musisz z takim idiotą kłócić, chociaż to może być całkiem kreatywne :P
hymmm ciekawe co by się stało gdyby nasz etatowy "haker" Verlog skasował Ci postać.... przesrane do końca życia pewnie.... :P choć i tak nie wierzę, że ma na tyle intelektu żeby tego dokonać....