Idril napisał(a):Jemkit, niektórzy dawno liceum skończyli, potrafisz to sobie wyobrazić?
Idril napisał(a):Podpowiem Ci: zapytaj swoją babcie o pierwszą lekcję biologii :P
Niestety moje babcie nie żyją, nie wiem czy potrafisz sobie to wyobrazić.
Idril napisał(a):Pewnie umarły od Twoich głupot. Moje żyją.
Idril napisał(a):E tam... Chyba babcie były dotknięte, że im dzieci takiego wnuka zmajstrowały.
Lam napisał(a):Tabliczkę mnożenia każdy ćwiczy codziennie licząc pieniądze (nastał w końcu kapitalizm, nie ukrywajmy tego)...
Lam napisał(a):Jemkit z jakiegoś powodu pamięta lekcje biologii sprzed ponad 10 lat (tylko się nie czepiaj, że zdradzam Twój wiek, sam napisałeś, że jesteś starszy ode mnie :)) jakby to było wczoraj.
Lam napisał(a):Jemkicie, a pamiętasz, jakie są rodzaje imiesłowów? Ale szczerze, nie szukając nigdzie poza głową.
xxŁoś(EOB) napisał(a):Idril jest niewinna, tylko ten cham, Jemkit zmanipulował mnie, pewnie się teraz chichocze gdzieś razem z Tobą.
Lam napisał(a):A na poważnie, wątpię, by się spodziewał akurat takiej reakcji, ale od podjęcia polemiki zdecydowanie się uchylał tym wybiegiem o babciach.
Lam napisał(a): Ja nie pamiętam pierwszych lekcji, mam za krótką pamięć widocznie.
xxŁoś(EOB) napisał(a):1. A ja odebrałem i niezależnie od tego czy moje nastawienie jest słuszne czy nie, uważam i będę uważał, że przytyk Idril był conajmniej nie na miejscu.
"haha, moje żyją, a Twoje nie!"
(...) Tzeentch jest zarazą i wirusem.
Ludzie sobie strasznie dogadują, robią głupie żarty, a jak ja powiedziałam coś idiotycznego, od razu taka awantura. Może to dobry znak, może ode mnie wymaga sie inteligencji? A może wyznaczycie, jakie docinki są na miejscu, a jakie nie, żeby nikt nie miał wątpliwosci, jak chce komuś 'dosrać'?
Drugi Tzeentch.
To po przeczytaniu tego wiedziałbym z czego nie robić przytyków i żartów w stosunku do Tzeentcha
Tzeentch napisał(a):Przepraszam Idril, że powiedziałem jej na GG "Chuj Ci w dupę", za co zablokowała mój numer. Chciałem się wyżyć, a teraz bardzo żałuję. Ludzie sobie strasznie dogadują, robią głupie żarty, a jak ja powiedziałem coś idiotycznego, od razu taka awantura. Może to dobry znak, może ode mnie wymaga się inteligencji? A może wyznaczysz, jakie docinki są na miejscu, a jakie nie, żeby nikt nie miał wątpliwości, jak chce komuś 'dosrać'?
Idril napisał(a): Bez przesady. Każdy wie, że biologia w liceum jest bezsensowna i do niczego nie przydatna, jak sie nie chce dalej pogłębiać tej wiedzy.
Tzeentch napisał(a):(...) Tzeentch jest zarazą i wirusem.
Przepraszam Lama, że jestem zarazą i wirusem.Ludzie sobie strasznie dogadują, robią głupie żarty, a jak ja powiedziałam coś idiotycznego, od razu taka awantura. Może to dobry znak, może ode mnie wymaga sie inteligencji? A może wyznaczycie, jakie docinki są na miejscu, a jakie nie, żeby nikt nie miał wątpliwosci, jak chce komuś 'dosrać'?
Przepraszam Idril, że powiedziałem jej na GG "Chuj Ci w dupę", za co zablokowała mój numer. Chciałem się wyżyć, a teraz bardzo żałuję. Ludzie sobie strasznie dogadują, robią głupie żarty, a jak ja powiedziałem coś idiotycznego, od razu taka awantura. Może to dobry znak, może ode mnie wymaga się inteligencji? A może wyznaczysz, jakie docinki są na miejscu, a jakie nie, żeby nikt nie miał wątpliwości, jak chce komuś 'dosrać'?Drugi Tzeentch.
Przepraszam Lama, że jestem pierwszym Tzeentchem.
To po przeczytaniu tego wiedziałbym z czego nie robić przytyków i żartów w stosunku do Tzeentcha
Przepraszam XxŁosia, że nie dałem mu powodów do przytykania mi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość