Gdzie jest linijka moderatorów, pod tekstem Hyde Park?
Czyżby już nie istnieli?
Może to skutek picia zbyt wielkiej ilości kisielu przez Grzecha, przez co usunął Hyde Park, a Lam go zrekonstruował ale zapomniał dodać linijkę moderatorów?
A może budyń?
Februs napisał(a):Czy możecie to przetłumaczyć ;) ? mmmmmmmfpmfpppphmmmmmpff, gdzie jest słownik???
Jak nie umiesz otworzyć to sam sobie przetłumacz.
a - mmm
b - mmp
c - mmf
d - mpm
e - mpp
f - mpf
g - mfm
h - mfp
i - mff
Czyli po prostu zamiana numeru kolejnego znaku w alfabecie na kod trójkowy i zapisanie zamiast liczbami 0,1,2 - literami m, p, f
I tyle - przy odrobinie wprawy możesz czytać i pisać bez translatora :P (Ja nie umiem bo mi się nie chce męczyć )
Jakbyś poczytał, to byś wiedział, że to już zrobiono, jest kod programu w c z obsługą polskich znaków. Patrz tamtą stronę, niżej są linki.
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
Thailik (chyba, acz nie jestem pewien) nie może zrozumieć i się wkurza :(
Jeżeli to nie Thail to przepraszam.
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
Nastąpiła administracyjna kompresja podpisu Valdraba. Moderator powinien świecić przykładem, a nie obsrywać forum takim gównem. Nawet Ludzix to rozumie. Przemyśl to, a najlepiej wywal cytaty, które nikomu poza Tobą niczego nie mówią. A w ogóle nejlepiej, jakbyś nie załączał podpisu w wiadomościach, które mają mniej treści niż podpis (czyli mniej niż pół strony). Nawet nie wiem, czy jest taka opcja, bo podpisów nie używam.
1341 raz pisałeś odpowiedź i ani razu nie widziałeś opcji pod tytułem "Dodaj podpis"? Wiem, że to nie jest opcja o której mówiłeś, ale ta jest jej najbliższa.
Skasować trwale prosto - zaznacz i usuń.
Nie dołączać do jednej wiadomosći - odznacz "dodaj podpis" w oknie odpowiedzi.
Gerino, ja wiem, ale ponieważ nie mam podpisu w profilu, w ogóle nie mam opcji jego dołączenia lub nie dołączenia, w związku z czym pisząc setki wiadomości nie miałem okazji jej ani razu ujrzeć. I tylko na to chcę zwrócić uwagę xxślimaka.