Ostatnio zmieniona przez Thiruel dnia Pią Mar 18, 2005 3:42 pm, a wszystkich zmian było 2 razy
Ostatnio zmieniona przez Thiruel dnia Czw Mar 17, 2005 3:12 pm, a wszystkich zmian było 1 raz
Ostatnio zmieniona przez xianna dnia Czw Mar 17, 2005 3:25 pm, a wszystkich zmian było 1 raz
Ostatnio zmieniona przez xianna dnia Czw Mar 17, 2005 3:24 pm, a wszystkich zmian było 1 raz
No i to forum spełnia Twoje oczekiwania. Dokładnie tak samo miło i dokłądnie tak samo niemiło bywa na Lacu jak tu na tym forum.(...)Doszlam jednak do wniosku, ze poczytam sobie jeszcze forum, bo z reguly to wlasnie forum najlepiej oddaje atmosfere, czy klimat, jak panuje wsrod graczy.
Zły wybór, po prostu. Zacznij od mądrzejszych, moderowanych tematów.Pisze to tutaj, bo akurat od tego tematu, zaczelam przegladac forum P
Oczywiście, chyba większośc osób jest za stara na gimnazjum. Ale to nie wiek determinuje kulturę wypowiedzi danego osobnika, choć więcej jest szczeniaków w młodym wieku, ale to nie znaczy, że jeśli ktoś ma 20, 25 lub 30 i więcej lat, to nie może zachowywać się po szczeniacku.Ludzie, po ile Wy macie lat? Czy ktos tutaj przebrnal chociaz przez gimnazjum?
Po pierwsze już wyzej wyjaśniono ci, że kiedyś te wiadomości miały inną treść.[wiadomości?] jednowyrazowe, ktorych meritum stanowi slowo "dupa" są tutaj postrzegane jako wielce zabawne, a moderator twierdzi, ze po to jest wlasnie forum "gracze", aby sie swobodnie wypowiadac.
W moderowanych działach forum. (Sugerujesz, że dzieci nie są ludźmi?)Nie mam nic przeciw swobodzie wypowiedzi, ale jesli wulgaryzmy typu "pizda" mieszcza się w ramach tej swobody, to gdzie sie podziala kultura osobista tych ludzi/dzieci?
Wielu nad tym ubolewa, oprócz tych debili.Ogolne dysmózgowie zapanowalo ?
Forum jest w jakims stopniu wizytowką i gwarantuje Wam, ze wielu normalnych graczy, ktorym przede wszystkim chodzi o RPG,a nie o dziecinną czaterie, po przeczytaniu tego bełkotu,w ktorym kluczowe slowo to "dupa" czy "pojebalo", nie rozpocznie gry tutaj.
Oczywiście nie masz racji. Nikt go nie będzie moderował, bo nie wymoderowano nawet tak głupiego tematu jak ten i wiele innych. A jak widzisz, odpowiedzi nie są w stylu "twoja stara". To zależy od tego, kto odpowiada. A odpowiada ten, kogo przyciąga dany temat. Jak wiesz, muchy ciągną do gówna, więc proponuje omijać gówniane tematy, jeśli zamierzasz prowadzić normalną dyskusję, a wierz mi, że tutaj tak się DA.Tworzycie, jak widze, wlasny, niepowtarzalny klimat fantasy. Imo ten post pewnie bedzie wymoderowany, bo krytyka pewnie juz sie nie zmiesci w ramach tzw. swobody wypowiedzi, a jesli nawet nie, to jestem absolutnie pewna, że odpowiedzi beda w stylu : "twoj stary to.... blble..".
Zgodziłbym się w stu procentach z powyższą wypowiedzią, gdyby było "coś" a nie "ktoś".Valdrab napisał(a):To chyba jest ktoś zaprojektowany by wkurwiać ludzi, bo jak zauwważyłem, odświeża stare tematy bez jakiegoś konkrettnego celu. Zupełnie jak kiedyś Kethrax, nie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości