Moderator: łowcy trolli
Lam napisał(a):Ach, kanał "Arbuzy". Czyli jeśli Eth idzie do warzywniaka, to jest warzywem, a kiedy Eth wychodzi do śmietnika to jest śmieciem? Porażająca prostota rozumowania. W końcu najprostsze odpowiedzi zawsze są najlepsze, czy może nie?
Na rzygach nigdy nie bywałem, mylisz mnie z Adenrami i Meganami, joergu.
Eth napisał(a):jesli lam siedzi na arbuzach to ma cos wspolnego z arbuzami.
[19:02:20] ::: lynx ktos@pa124.warszawa.sdi.tpnet.pl
[19:02:20] ::: ircname : lynx
[19:02:20] ::: channels : @#ciechanow @#powisle @#eth @#swps
[19:02:20] ::: server : poznan.irc.pl (UAM Poznan, Poland)
[19:02:20] ::: End of WHOIS
"w Lacu"Eth napisał(a):na lacu
O w mordę!z lackiem
Dla przypomnienia i dla tych, którzy nie wiedzą, kiedyś jak się chciało spytać kogoś, jak skończyć zadanie w Arkadii, szło się na kanał #truskawki. Tak mi się przypomniało, skoro jesteśmy przy owocach. Z truskawkami to miało tyle wspólnego, co #Arbuzy z arbuzami.jesli lam siedzi na arbuzach to ma cos wspolnego z arbuzami.
Nie, to znaczy, że jestem plugawy, inteligencie. A może to wada wzroku?jesli lam przesiaduje na plugu podejrzewal ze ma cos wspolnego z linuxem
Tego nie rozumiem kompletnie. Serio. Pozostańmy może jednak przy tym, co pisałeś wcześniej, że uważasz mnie za arbuza, bo jestem słodki?zreszta (...) umiejetnosci lama zwiazane z informatyka (...) nie pozostawily cienia zludzen ze lam arbuzem jest.
Ja się nie wyzywam, to mnie wyzywają od arbuzów brzydale tacy jak Eth.a na rzygach przebywac nie musial w koncu laca ma i tam sie wyzywac moze do woli :)
Moi rodzice znają lepsze słowa na określenie Cię, ale czuję, że te słowa nie nadają się do używania ich na publicznym forum.chociaz gdzies "debil" musial podejrzec :) no chyba ze od rodzicow uslyszal...
muzgus napisał(a):Eth napisał(a):jesli lam siedzi na arbuzach to ma cos wspolnego z arbuzami.
Co nie znaczy że jest arbuzem. Może po prostu lubi arbuzy, lub masaże z wykorzystaniem arbuzów?
- Kod: Zaznacz cały
[19:02:20] ::: lynx ktos@pa124.warszawa.sdi.tpnet.pl
[19:02:20] ::: ircname : lynx
[19:02:20] ::: channels : @#ciechanow @#powisle @#eth @#swps
[19:02:20] ::: server : poznan.irc.pl (UAM Poznan, Poland)
[19:02:20] ::: End of WHOIS
Chyba mi nie powiesz, że jesteś ciechanowem albo powislem! Albo Ethem!
Lam napisał(a):Piłeczki się odbija, geniuszu.Eth napisał(a):lap pileczke.
PS. Może jestem brzydki, ale to nie ja łysieję :)
O, zdenerwowałeś się :) W trzeciej wiadomości po kolei rzucasz tekstami na poziomie przedszkolnych przezywanek :) Jednak Cię przeceniłem, jesteś miękki :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość