Moderator: łowcy trolli
marc napisał(a):W googlowej przeglądarce wpisałem : "MuD"
I wyskoczyło mi http://www.lac.pl - Najlepszy polski mud!
nie namyślając się długo kliknąłem, a było to niecałe pół roku temu :-)
I już na samym początku spotkałem boga, a właściwie boginię; i ona mi że moje imię nie pasuje więc zmieniłem (cóż mogłem zrobić )
i tak to jakoś było ...
To zależy od świąt, dnia tygodnia, pory dnia i mnóstwa innych czynników, których nie znam, nie pamiętam albo nie chce mi się wymieniać. W każdym razie, kiedy to piszę, w Lacu są dwie widoczne postacie, ale najczęściej widuję około 15. A rekord to jakieś 65 (postaci, nie graczy, Lac nie podaje ilości graczy w danym momencie zwykłym śmiertelnikom). Sam byłem przy którymś z ostatnich (chyba nawet ostatnim) biciu rekordów, nie powiem jak to się skończyło :)Szkoda że mało ludzi gra (najwięcej było chyba z 10 sztuk jak raz sprawdzałem)
joerg napisał(a):To zależy od świąt, dnia tygodnia, pory dnia i mnóstwa innych czynników, których nie znam, nie pamiętam albo nie chce mi się wymieniać. W każdym razie, kiedy to piszę, w Lacu są dwie widoczne postacie, ale najczęściej widuję około 15. A rekord to jakieś 65 (postaci, nie graczy, Lac nie podaje ilości graczy w danym momencie zwykłym śmiertelnikom). Sam byłem przy którymś z ostatnich (chyba nawet ostatnim) biciu rekordów, nie powiem jak to się skończyło :)Szkoda że mało ludzi gra (najwięcej było chyba z 10 sztuk jak raz sprawdzałem)
Lam napisał(a):To się nie powtórzy. A ja widziałem, jak Gobh był w grze, kiedy było 20 postaci, więc ściemniał z tymi 10 :)joerg napisał(a):nie powiem jak to się skończyło :)
Phitherek napisał(a):Ja dostałem się tu dzięki Azogowi-Altariemu-Alkilionowi (czy jak go tam jeszcze zwą).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości