Moderator: łowcy trolli
powinien być
żeby (..) powinno się
nie byłby
niekoniecznie, wybaczę wam jak zrobicie inaczej:P
powinny być
zwanego przez kogo?:PTzw (..) lub tzw. (..) lub tzw.
zwiększałby
posiadali by
Mole napisał(a):Wiecie.. kiedyś były klany, nie było żadnych przedmiotów klanowych a i tak ludzie garneli się do klanów. Łączyły ich cele i sami ludzie.
Februs napisał(a):Przedmiot klanowy powinien być bardzo dobry, lecz tylko dlatego by klan był silniejszy.
I w ogóle, żeby wstąpić do klanu powinno się wykonać jakieś zadanie.
Nabór do klanów nie byłby [...] tylko ceremonią i przysięgą
klanowych relikwii
Lam napisał(a):Z tego, co wyszpiegowałem na ich forum, TZM ma oficjalne barwy "do chodzenia" i są one słabsze niż sprzęt "do walki". Taki ubiór jest oznakiem dumy z przynależności do klanu i w sumie im jest słabszy, tym bardziej postać okazuje poświęcenie dla swojego ugrupowania. A przecież o to chodzi w klanowym ubiorze - o oddanie klanowi, a nie obwieszenie się dopalaczami.
Mówisz o tym mieczu tego całego faceta na E... Jakiś tam król... A ja myłśałem, że to będzie stniejąca broń, ale do której nie możnaby się dostać (zamknięta w grobowcu tego króla).
Ale przedmiot musiałby być niezdejmowalny, aby nikt nie nosił go tylko w miejscach publicznych (np. ołtarz)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość