Moderator: łowcy trolli
sandrek napisał(a):(...)i za odpowiednią opłatą można dostać siedzibę. (...)
Tzeentch napisał(a):...a tylko jeden nie tylko pisał, ale nawet napisał!
i slyszy sie jaki to z niego d*** i jakie ch*** krainy pisal.
Thiruel napisał(a):co SLAANESH ci fajnie robil?? och moj maly pedałku widzisz i sie skonczylo nie wyglask dupeczki??
Nie wypowiadam się w niczyim imieniu. Stwierdzam NIEPODWAŻALNE fakty.
Nie moja wina, że jesteście niekompetetni.
Przypomnij sobie fakt, że NIKT mnie nie pokonał przed wejściem paladynów i skrytobójców. Ile to razy ja Twoje kolejne postacie bohaterów wysyłałem do piekła? No? Ile razy? Musiałeś czekać, aż powstanie profesja dedykowana do zabijania wampirów. Ileż to kolejnych bohaterów robiłeś tylko po to, by mnie pokonać i ile razy musiałeś podwijać ogon i uciekać gdzie pieprz rośnie? Także nie rób z siebie takiego herosa, bo nim nie jesteś.
Skoro przez tyle lat byłem niepokonany, to coś musiało być na rzeczy.
Ale nie o tym była mowa. Była mowa o siedzibach klanowych. A tej TZM nigdy nie zbudowało i nie zbuduje. Ani Ty, ani Twoi przydupasi nie są w stanie niczego stworzyć. Ty? Ty jesteś za cienki. Deliv? Thiruel? Haha. Tu komentarz jest zbędny. Eth? Pyskate zero intelektualne. O nowszych nabytkach pisać nie będę, bo ich nie znam. Ale znając życie - albo są takimi samymi nierobami i osłami jak cała reszta "elyty" TZM albo szybko się poznają na tym klanie i dadzą nogę.
I nie wpadaj mi tu w histerię. Musi być jakiś powód, że do Uin Guruthos masowo wstępują gracze inteligentni, którzy potrafią coś zrobić dla klanu i Laca, niż tylko latać po mudzie z pianą na pysku i wylewać kolejne wiadra gnoju na forum.
Spieszę donieść, że rzeczywiście Slaanesh przypisuje sobie zbyt dużo :) Profesja paladynów powstała, bo wiele osób poszukiwało jej odpowiednika w Lacu - kogoś do walki ze złem, a że złem są między innymi wampiry, przy okazji mając swoje plusy, które doświadczeni gracze potrafią wykorzystywać, powstały umiejętności w nich celowane. Slaanesh w owym czasie był już groźny wyłącznie dla BWWU, którzy bogów interesują najmniej, więc nie miał możliwości przyczynienia się do tego.Tzeentch napisał(a):Być może przypisuję sobie zbyt dużo, lecz myślę, że to właśnie przez Slaanesha powstała profesja paladynów. Wcześniej wampiry były rzadkie i stłamszone. Dzięki Familiae stały się silne, liczne i niepokonane.
Lam napisał(a):Do ostatniego akapitu ostatniej wiadomości Etha: Lac cierpi na nadmiar krain ulepionych z gnoju. Nie potrzeba kolejnych. Przyjmujemy każdą zmianę na lepsze (często można rzec, że raczej na "mniej złe"), ale czasy, kiedy ilość była ważniejsza od jakości, skończyły się wiele lat przed Twoimi narodzinami. Przestań rodzić ferment. W Lacu nie znajdzie się nic, co wpłynie na pogorszenie jego jakości, choćby go miało rozszerzyć we wszystkie strony za jednym zamachem.
Wszystko inne jest jeszcze gorszymi bzdurami i niegodne jest komentarza.
Tzeentch napisał(a):Przypomnij sobie fakt, że NIKT mnie nie pokonał przed wejściem paladynów i skrytobójców. Ile to razy ja Twoje kolejne postacie bohaterów wysyłałem do piekła? No? Ile razy? Musiałeś czekać, aż powstanie profesja dedykowana do zabijania wampirów. Ileż to kolejnych bohaterów robiłeś tylko po to, by mnie pokonać i ile razy musiałeś podwijać ogon i uciekać gdzie pieprz rośnie? Także nie rób z siebie takiego herosa, bo nim nie jesteś.
Skoro przez tyle lat byłem niepokonany, to coś musiało być na rzeczy.
a co do zmian na lepsze to tez bym polemizowal. przyklad moby miedzy vergardem a zatoka. nawet pyskate zero intelektualne ktore nie zasluguje na dosowa wersje laca napsialo by lepsze ;p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości