Moderator: łowcy trolli
Graczu, podejmij czasem wyzwanie...
Granie na "easy" to nie granie...
Sirith napisał(a):Uch, och. Przecież nie da się grac wampirem, wampir ma cholernie trudne nieżycie.
Valdrab napisał(a):Mam dwie wampirze postaci. Pierwszą zwampirzyłem gdy miałem koło 40 poziomu. Wtedy, po restarcie, nie było możliwości gry wampirem od razu, ale zwampirzyłem się od razu, gdy tylko zdobyłem 11 poziom. Po skasowaniu postaci, nie zdobyłem jeszcze setki, więc restart był niemożliwy. Drugą postać teraz również przed ukończeniem pierwszej setki, również zwampirzyłem, gdy miała 1x poziom, nie pamiętam który, ale jeśli wyżej niż 11 to tylko przez niedopatrzenie.
Khrell napisał(a):Ja byłem wampirem pierwszą swoją postacią i pierwszym Khrellem zarazem od 11 poziomu:P
Februs napisał(a):Moim zdaniem, trzeba by było dorobić Łówców Wampirów (tak jak buffy :)), żeby skosili tych wampirzych wyrostów. Kołek górą!
Sirith napisał(a):Uch, och. Przecież nie da się grac wampirem, wampir ma cholernie trudne nieżycie.
Kain napisał(a):A ja wcale nie wybierałem, że chcę się urodzić w Polsce (...)Ciesz się, że bogowie są tak mili, że odwampirzają graczy którzy po zwampirzeniu nie z własnej woli, tej rasy nie chcą. (...)A przy okazji - nie rzucaj się, bo ktoś cię znowu zwampirzy, spuści wpierdol, okradnie, albo naśle Februsa i każe wysłuchiwać jego wywodów.
Kalia napisał(a):Sam jesteś dupa. Troche szacunku. Ja na Ciebie nie wjeżdżam, nie przechwalam się, więc daj mi i innym spokój.
Takishi napisał(a):Mole Ty jesteś dupa. Ja grałem od 15 wampirem i to pariasem więc mnie jeszcze familiae ścigała.
a dopiero pozniej się odzywaj.Mole napisał(a):(jeśli kogos pominołem to z góry przepraszam)
Kalia napisał:
Sam jesteś dupa. Troche szacunku. Ja na Ciebie nie wjeżdżam, nie przechwalam się, więc daj mi i innym spokój.
Mole napisał:
Mnie tylko wkurwiła twoja ironia z jaka się zwróciłaś do nowego gracza.
Jakbyście raczyli zauważyć napisałem większość a nie wszyscy.
Istnieją chlubne wyjątki jak ywżej wymienieni Khrell i Valdrab. Osobiście znam jeszcze jedynie przypadek Luary która grała jako wampir o 11 poziomu (jeśli kogos pominołem to z góry przepraszam) Reszta to dupy nie wampiry.
Nie jestem jakimś purystą, ale cham pisane przez samo "h" razi. A swoją drogą, to szkoda, że masz tak niską samoocenę.Tak, tak - jestem nietolerancyjny, głupi ham,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości