Moderator: łowcy trolli
lavertan napisał(a):Ja tez nie gram dlugo.. od pazdziernika 2002 w sumie.. a najlepszy przyklad uzaleznienia to.. ja .. tyle czasu gry a ponad 1750 godzin na liczniku, siedzenie po 8-12 godzin dziennie.
Pamiętam, że kiedy Ty przychodziłeś na LACa, robiłeś to tylko, by się pokłócić(przynajmniej w trakcie mojego stażu na LACu [od września] zrobiłeś może 5 poziomów...).Gloin napisał(a):lavertan napisał(a):Ja tez nie gram dlugo.. od pazdziernika 2002 w sumie.. a najlepszy przyklad uzaleznienia to.. ja .. tyle czasu gry a ponad 1750 godzin na liczniku, siedzenie po 8-12 godzin dziennie.
Nic nie robiąc..
Śmieszne.
najstarsi z najstarszych wciąż aktywni weterani
Valdrab napisał(a):Pamiętam, że kiedy Ty przychodziłeś na LACa, robiłeś to tylko, by się pokłócić(przynajmniej w trakcie mojego stażu na LACu [od września] zrobiłeś może 5 poziomów...).Gloin napisał(a):lavertan napisał(a):Ja tez nie gram dlugo.. od pazdziernika 2002 w sumie.. a najlepszy przyklad uzaleznienia to.. ja .. tyle czasu gry a ponad 1750 godzin na liczniku, siedzenie po 8-12 godzin dziennie.
Nic nie robiąc..
Śmieszne.
Tzeentch napisał(a):Ja tam byłem na LACu, kiedy jeszcze nie był do końca spolszczony:P
Tzeentch napisał(a):Wg. mnie jest się czym chwalić. Mam jeden z najdłuższych staży na LACu. Ilu zostało takich graczy? odpowiedziałem.
Być może pisząc komendę: "kto" zauważyłeś, że niektóre postaci są w nawiasach takich: "<", ">". Oznacza to, że są one po tzw. restarcie i grają od nowa, zazwyczaj inną rasą i profesją.Krzysiek napisał(a):ciekawy jestem jak wyglada gra dla takich co graja strasznie dlugo i juz 100 poziom ukonczyli? graja nadal normalnie? czy zaczynaja od nowa??
GImza napisał(a):PS.NIENAWIDZE TPSA.
Sirith napisał(a):A co do kategorii "Najlepsze wcielenie się w kobietę przez mężczyznę" to chyba każdy wie, o kogo chodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość