Ech... No i tu mamy dowody, że chipchop odmóżdża... Powodzenia.
Ciekawe kogo :)
Moderator: łowcy trolli
GImza napisał(a):O rany. A gry komputerowe pewnie sprawiaja ze dzieci strzelaja do siebie na ulicach i po szkolach
xxŁoś(EOB) da raper napisał(a):Jesteś głupi
jak siana snoopy
Ah, ah ah gerappah
yo
to dla moich ziomków...
... i dla Was, suczki
flow, oh yeah....
cieszcie się ludzie,
że literki są w mudzie
oł jeah!
yo yo yo yo...
Verlog napisał(a):Kurwa
Nie-pozer napisał(a):nie chodzi mi o pozerów tylko o hip hop prawdziwy
Zaklinacz :) napisał(a):a nie jakieś gówna a nie pierdol
Dyslektyk napisał(a):mi o żeczach
Pojętny napisał(a):o których pojęcia nie masz
Kolejny matoł który nie słucha i nic nie rozumie to jest wykreowana przez media opinia npewno Gerino tylko ich słuch jak łyse konie i ogląda całą rodzinką różne wywiady ze znanymi redktorami telewizji strasznie sie przy tym podniecają.Słuchaj ziomuś, wiemy, że jesteś cool, i masz wypasioną zajawke, ale teraz wyczilautuj, i przykumaj co do ciebie nawiamy. Podciągnij spodnie, by ci krok się po ziemi nie ciągnął, dźwignij swój krowi łańcuch co nosisz na szyji, ewentualnie w kroku, wsadź tą czerwoną czapkę (z daszkiem obitym blachą cynkową) mocniej na łeb, i wyjazd z baru. Albo wyjazd z bara. Co wolisz. MTV.
nie orientujesz sieMniej więcej orientuje
Powiedz mi skąd masz takie zdanie co wymyśliłeś sobie sam czy oglądałeś mądre programy tv gdzie pierdolą takie głupoty.Kolesie w bluzach MORO, z łysymi pałami, i nosami jak gołota po spotkaniu z Tysonem, skrywający swe mordy pod kapturami
znowu pierdolisz od rzeczy daj sobie siana i idź sobie opowiadaj kumplą takie brednie medialne'nawija' o tym jak im ciężko
I cóż co komu przeszkadza że ktoś sobie zarobił ale nie wiem czy to są takie zarobki żeby żyć wypaśnie a pozatym dużo dobrego hip hopu to nielegale na których nikt nic nie zarobia potem liczą kasę, którą zarobili
I kto tu czyta Bravo Girl szybko Gerino nie długo następny nr może sie załapiesz na to co jest teraz na topie jakieś smycze i tym podobne ty chyba lubisz takie żeczy z tego co słyszeNiedawno przeczytałem ciekawe porównanie, iż to co teraz nazywa się hiphopem, to tak na prawde discopolo
Widze że macie wypasioną szkołe :DW pewnych środowiskach, jakie ja np. mogę zaobserwować w swojej szkole, jeżeli nie słuchasz hiphopu, twoim zdaniem jest kiepski, to jesteś uznawany za 'innego'. Miałem kiedyś kolegę, słuchał Iron Maiden itp., wiem, że lubił tę muzykę. Po jakimś czasie, gdy kultura (tfu!) hiphopowa zaczęła być dominującą, nagle okazał się odwiecznym fanem tejże muzyki. Miał średniej długości włosy, teraz jest oczywiscie ogolony
Paktofonika to przykład pozerstwa i nie profesionalnego rapui z przyjemnością słucham nagrań Paktofoniki
Powiedz mi skąd masz takie zdanie co wymyśliłeś sobie sam czy oglądałeś mądre programy tv gdzie pierdolą takie głupoty.
I kto tu czyta Bravo Girl szybko Gerino nie długo następny nr może sie załapiesz na to co jest teraz na topie jakieś smycze i tym podobne ty chyba lubisz takie żeczy z tego co słysze
'nawija' o tym jak im ciężko
znowu pierdolisz od rzeczy daj sobie siana i idź sobie opowiadaj kumplą takie brednie medialne
nie orientujesz sie
Mniej sobie swoją opinie
tak samo ja zobacze Gerina i będe mówił że cały Lac jest pierdolnięty według twojej teori
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości