Moderator: łowcy trolli
Lam napisał(a): Chcemy, by mud był do pewnego stopnia realistyczny, oczywicie w "realiach" fantastycznych/redniowiecznych.
(...)
Nie spotkałem się z taką mocą w żadnej książce ani filmie. To mogą tylko prawdziwi bogowie.
(...)
Po pierwsze, pisałem już o dążeniu do chociaż namiastki realnoci życia w świecie Laca i niewiarygodnoci istnienia kanałów.
(...)
nie wyobrażam sobie, jakie trzeba mieć płuca, żeby słyszano mój krzyk w całym Midgaardzie, ale co to dla lacowej postaci!
Lam napisał(a): Dalej, nie wszyscy może wiedzą, że i bogowie mają postacie, którymi grają. Takim postaciom przeszkadza, kiedy próbują przeczytać jakiś opis, znaleźć postać lub przedmiot, porównać przedmioty, punktację, a przewija im się ekran, bo ktoś akurat świetnie się bawi śpiewając cały repertuar Britney Spears.
Ghrhambra napisał(a): Przecież co to znaczy realność? Lac JEST NIERALNY, i realny być nie może, bo stanie się mudem - symulatorem świata.
hmmm... chyba na większość tych przypadków wystarczyłoby polecenie kanały. Ale ja tam nie wiem :)
Lam napisał(a):Nie będę teraz zmieniał, żeby przedmioty spadały do góry, a każde uderzenie odrzucało postać 7 pomieszczeń dalej.
Lam napisał(a):Kiedy jeden idiota wykrzykuje na całego muda swoje wypociny, wszyscy inni mają wyłączyć sobie kanały?
Lam napisał(a):Idąc tym tropem, wszyscy mieszkańcy Polski powinni wyrzucić telewizory, bo czasem pokazują tam polityków...
Lam napisał(a):Ja wybrałem opcję minimalizacji przeszkadzania w grze przez debili,
Lam napisał(a):urealnienia rozgrywki do pewnego stopnia
Lam napisał(a):oraz zamknięcia przy okazji jap rozbestwionym Arkadiowcom wyśmiewającym kanały jako takie, jednocześnie wcale ich nie likwidując.
Cosmathy napisał(a):Lac przede wszystkim musi odzyskać swój unikalny nastrój sprzed około roku. Libacje nad ołtarzem (jak w Polsce księża - co oni niby mają w tych kielichach, mineralną? :P), dookoła biega pełno dzieci (postaci do 15 poziomu, początkujących), zabijających wściekłe pieski... czy to kiedyś wróci?
Gerino napisał(a): Teraz zanim skończę rzucac ostatni czar to mi pierwszy sie skończy.
Gerino napisał(a):A co do baru, nie mozna by własnie tego baru podróżników przerobic na takie pomieszczenie zatrzymanego czasu? Nie było by profanacji świętego miejsca a i byłoby gdzie posiedziec.
Cosmathy napisał(a):Chcemy tylko powrotu do sytuacji sprzed kilku tygodni, kiedy to mogliśmy...
Lam napisał(a):Dawno, dawno temu ustalono pewne zasady rządzące tym światem. Jest to mianowicie ziemska fizyka.
Lam napisał(a):Kiedy jeden idiota wykrzykuje na całego muda swoje wypociny, wszyscy inni mają wyłączyć sobie kanały?
Lam napisał(a): oraz zamknięcia przy okazji jap rozbestwionym Arkadiowcom wyśmiewającym kanały jako takie, jednocześnie wcale ich nie likwidując.
Tzeentch napisał(a):Hmm, to ja też dorzucę swoje trzy grosze. Ludzie! Marudzicie, że Lac, gdy był mniej realny, był fajniejszy. Kurdę, a wiecie, co to w ogóle jest mud?
Zatem - WYPIERDALAJ!
I wcale nie musi się komukolwiek podobać - jak się nie podoba.... Droga wolna.
To jest nie fair i będziesz przeze mnie atakowany, póki nie przestaniesz.
Atok: Owszem, zaszlo wiele zmian. Jednakze maja one swoje uzasadnienie w oczach bogow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości