Moderator: łowcy trolli
Gerino modli się o przeniesienie.
Gerino znika.
Twoje smagnięcie *** UNICESTWIA *** Kaina!
Kain został ZABITY!
Dostajesz 0 punktów doświadczenia.
Dostajesz 4722 złotych monet.
Odcięta głowa Kaina upada na ziemię.
Twoje smagnięcie *** UNICESTWIA *** Striddena!
Stridden został ZABITY!
Dostajesz 8493 złotych monet.
Słyszysz śmiertelny płacz Striddena.
Twoje smagnięcie *** DEMOLUJE *** Gerino!
Twoje smagnięcie *** UNICESTWIA *** Gerino!
Gerino został ZABITY!
Dostajesz 136672 złotych monet.
Słyszysz śmiertelny płacz Gerino.
Niaziek próbuje uciekać, ale został schwytany w sidła!
Twoje smagnięcie *** UNICESTWIA *** Niaźka!
Płomień śmierci Niaźka łaskocze cię.
Niaziek został ZABITY!
Dostajesz 102200 złotych monet.
Słyszysz śmiertelny płacz Niaźka.
Twoje smagnięcie *** UNICESTWIA *** Niaźka!
Niaziek został ZABITY!
Dostajesz 268705 złotych monet.
Słyszysz śmiertelny płacz Niaźka.
....
1. Sprawa. TZM to klan zabójców, oni mnie mogą zarżnąć, za to że np. mnie nie lubisz. Ale ja im nie moge oddać, bo ty mnie będziesz mordował za to, że chce komuś oddać?
2. Tak samo, żadnej wojny by nie było, gdybyś się nei zaczynał.
Przy okazji - jak pisałem (nie wiem czy dziś czy wcześniej) - wojnę prowadzić będzie Thail (w wielu formach) i Baarian. I tyle.
Jest postać Jemkit, mag o ile pamiętam ;)
Lam napisał(a):W poniedziałek zabił mnie członek TZM
Thail napisał(a):Kiedy Cię kurwa Lamie zajebała w ten sposób postać z TSS w tytule albo TZM?
Thail napisał(a):ambicja i prostolinijność NIE POZWALA ci dostrzec jaki jesteś kurwa wybiórczy
Thail napisał(a):Masz postać z którą już kiedys walczyłem:], a która jest w pewien sposób związana z Familiae, odkurz ją
Dawno mnie nie było na lacu więc mam do tego świeże podejście.
Thail odjebało Ci.
Poczytaj swoje wypowiedzi na forum sprzed roku i porównaj z bieżącymi. Nie rozumiem jak taki fajny koleś mógł się stać takim debilem.
Jeszcze troche a będziesz zabijał wszystkich na litere T.
Jak chcesz kogoś zabić to wyzywam cię Sollem.
Zmierze się z tobą o dowolnej porze w lodówce.
Proszę, błagam, Lamie, spuść mnie ze smyczy...
Gerino, on reaguje zupełnie jak wiekszość tutejszych graczy - zajebiesz go jedna postacią, to się odgrywa na twojej innej postaci.
odpowiedzialność ż V, DCMs. ~ści, blm
«konieczność, obowiązek moralny lub prawny odpowiadania za swoje czyny i ponoszenia za nie konsekwencji; odpowiadanie przed kimś, wobec kogoś, za kogoś lub za coś
Jeśli ktoś zabije kogoś z [TZM] tylko dlatego, żeby:
a) Zrobić mi na złość.
b) Bo nie może pokonać moich postaci.
c) Bo ta osoba nosi [TZM] w tytule lub kojarzą ją w jakiś sposób z tym klanem.
Thail odjebało Ci.
Być może, ale nie bardziej niż innym...
i to jest cały problem - bierzesz wszystko jako osobiste porażki/urazy/wycieczki, mimo ze są skierowane do osób nie będących tobą, a będących w TZM.
Nie Jemkicie, ja reaguje zupełnie inaczej. Bo większość graczy walczy tylko za siebie/dla siebie. Ja walczę w obronie innych (osób z mojego klanu) i zasada jest prosta: Jeśli ktoś zabije kogoś z [TZM] tylko dlatego, żeby:
a) Zrobić mi na złość.
b) Bo nie może pokonać moich postaci.
c) Bo ta osoba nosi [TZM] w tytule lub kojarzą ją w jakiś sposób z tym klanem.
Niaziek (22-12-2004 17:02)
Nastepujacych graczy mozesz raz bezkarnie zabic:
Zeriks (w grze)
Norbert(Thail) (22-12-2004 17:02)
usm
zaraz uszczuple liste
miło
hjehjehje
Norbert(Thail) (22-12-2004 17:03)
dobra ja lecę, papa
8) Szanuj innych graczy.
Pamiętaj, że inny gracz też ma godność i uczucia, które należy uszanować. Jeżeli ktoś według Ciebie nie zasługuje na ten szacunek, bo Cię obraża itd. to po prostu ignoruj taką osobę i staraj się z nią jak najmniej rozmawiać (kłótnie i wyzywanie się z nią nawet nie wchodzi w rachubę). Pamiętaj, że jesteś członkiem klanu i Twoje naganne zachowanie odbija się negatywnie na wizerunku klanu. Jako reprezentant klanu (noszący symbol [TZM] w tytule) musisz się liczyć z nieuniknionymi konsekwencjami nieodpowiedniego zachowania.
Zasada jest prosta: szacunek za szacunek, czyli jeśli kogoś szanujesz, to ten ktoś będzie szanował Ciebie, a jeśli nie, to ten ktoś jest po prostu idiotą.
13) Dbaj o wizerunek klanu.
Uwagi: Klan to Twój dom, a w domu się nie robi syfu. Tak samo jest i w [TZM], gdzie wszelkie działania na niekorzyść klanu będą surowo karane. Pamiętaj, że Twój prestiż na Lacu zależy od prestiżu klanu. Jeśli prestiż klanu będzie niski, to Twój także taki będzie i odwrotnie. Może Cię nie obchodzić co myślą inni gracze o Tobie, ale pamiętaj, że szkodzisz pozostałym członkom klanu co jest niedopuszczalne. O tym jak dbać o wizerunek [TZM] będzie napisane szczegółowo w przypisie do adeptów.
czemu nie przestrzegasz punktu 8? wyzywasz nawet bogów :)
Zgadzasz się nie pisać żadnych obraźliwych, obscenicznych, wulgarnych, oszczerczych, nienawistnych, zawierających groźby i innych materiałów, które mogą być sprzeczne z prawem. Złamanie tej zasady może być przyczyną natychmiastowego i trwałego usunięcia z listy użytkowników (wraz z powiadomieniem odpowiednich władz)....
Pamiętaj, że jesteś członkiem klanu i Twoje naganne zachowanie odbija się negatywnie na wizerunku klanu.
( 12 zło ciemny elf ) Lihun Żywioł Ziemi [BŻ]
( 38 mag sektoid ) (ZABÓJCA) Fean Czarnoksiężnik z krainy Oz
( 63 nek półelf ) Riddik SPRAWIEDLIWY [WBP]
( 64 pal człowiek ) Koromir Biały mnich sługa Bogów
( 68 woj wampir ) (ZABÓJCA) Kain TZM RZADZI!!!!!!!
( 87 mni krasnolud ) Xnyl
( 95 mag ciemny elf ) Filonikus Zwiastun złej pogody...
( 99 woj krasnolud ) (PP) Skif [9x9][BZ]
(100 skr BOHATER ) (MORDERCA) (ZABÓJCA) Gerino Ojciec Eta Carinae, Fnord, Wa
<=- NAJA -=> (PP) (OOK) Naja [LAA]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość