Jeżeli napiszę na forum, iż 2+2=5, i będę się tego uparcie trzymał, uznasz, że jestem nienormalny. Tak i on osądził cię po tym, co piszesz. Bo idiotą jesteś.
Widzisz gERINO, jeśli ktoś coś twierdzi, to prosisz Go o potwierdzenie jakimiś dowodami, faktami...
Zarzucałeś Razhielowi, że zabił cię tylko raz, ekstra, pokazał Ci loga na których giniesz dwa razy.
to jest tzw.
FAKT, którego nie można podważyć.
Później twierdziłeś, że Razhiel zabił cię z pomocą Xadrab/Xedrab, ekstra!, ale On znowu pokazał ci loga, które były
FAKTEM, a nie pieprzeniem takim jakim raczą forumowiczów tY i ten palant.
DLa mnie liczą się fakty i tylko fakty, poparte dowodami, nie masz ich, to wypierdalaj, jak to ujął pokraka. Masz, to je przedstaw, a wtedy mozemy pogadać. Ból w tym, że jesteś za bardzo gERINO uwsteczniony wraz ze swoim księciulkiem, ale nie winię ciebie za to, bo mi to najprościej w świecie zwisa
Nyd pisał już o tobie nie szczędząc inwektyw. Pamietam wypowiedzi Lama, w których pisze o tobie także nie mając najlepszego zdania. Nie pamiętasz? Nie widzisz? Jesteś aż tak głupi?
Po pierwsze cytatów używa sie do cytowania innych małpko,a nie siebie samego. A teraz powiem ci tak, to są dwie osoby, ludzie, którzy mają swoje złe humory i nastroje, każdy ma zły dzień itd. Jeśli tak o mnie sądzą, że jestem idiotą, spoko, dla mnie też są idiotami -
Zasada wzajemności Aż szkoda mi to komentować. Ty już chyba kłamiesz od zbyt dawna tak, że uwierzyłeś we własne kłamstewka. Lecz się. (tak, na nogi bo na głowę już dawno, dawno za późno...)
FAKTY DEBILU Jak komuś coś zarzucasz, to podajesz fakty trepie! Rozumiesz, przeliteruje ci to:
F...A...K...T...Y!
A faktem jest to, że od czasu, gdy dwójka spierniczonych wampirów zaczęła się rządzić, to Familiae znalazła się w takim stanie jakim jest. I to jest FAKT.
Normalnie idiotom jestem pod jednym względem i to można przyznać i też o tym pisali Ci wszyscy, których imiona przytoczył pokraka.
Że wdaje się w kłótnie z takimi śmieciami jak wASZA dwójka, gorszego gówna i bardziej obłudnych ludzi nie znajdzie się szybko. Nie wiem jak bogowie tolerują takich dwóch błaznów jak Thail i tZEENTCH, ale każdy ma swoje granice wytrzymałości. Dlatego z przyjemnością oddaje tytuł błazna tZEENTCHOWI na tym forum i tOBIE gERINO. Bawcie się dobrze.
Ps. gERINO, ja nie skończyłem na ciebie polować
"Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem".
"Naród Polski jest wspaniały, tylko ludzie kurwy" -J. Piłsudski