Moderator: łowcy trolli
Derthen napisał(a):Ja się kiedyś pytałem. Nie pamiętam już dokładnie co, ale chyba "walka z chamstwem" :D.
Gerino napisał(a):Jak się naprawde chce kogoś zabić, to żadne hordy postaci na dowolnych poziomach nie pomogą - taka jest prawda. Zabójcy nie mają w zwyczaju przesiadywać godzinami w oczekiwaniu na odwet, ani też czekać na ofiarę, aż ta się zorientuje, że ma ogon, i należycie przygotuje.
Ktoś powiedział kiedys:
"Nie ufaj człowiekowi, który mówi, że w życiu nie wypił kropli alkoholu."
I ja sie tego trzymam!!! :P
Myisab napisał(a):Sionie, powiedziales ze ZRS nie wypali
Dlaczego?
Myisab napisał(a):Poza tym mam w ZRS-ie paru kolegow.
Myisab napisał(a):Dlaczego odeszles
Sion napisał(a):Wiedziałem że ten ZRS nie wypali...
Myisab napisał(a):Ja sie przylaczam
Myisab napisał(a):Aerion moze nie pamietac o nas czasem, I NIE WIE czy ja byllem pierwszy czy ty.
Myisab napisał(a):Nie ufasz mi?
Eh, Chyba ze wina bialego i rumu
Nie mam nic przeciwko, ale klan bez dowódcy raczej nie ma przyszłosci.
Zawsze ty mozesz objac rządy w ZRS ;]
Aerion napisał(a):Wystąpiłem, ponieważ załamało mnie kilka rzeczy. Przede wszystkim to że Sion tak niechlubnie przeszedł do innego klanu...
Aerion napisał(a):Wystąpiłem także dlatego, że brakuje mi ludzi do pomocy, ci, którzy są/byli członkami odeszli/są mało aktywni/mało się udzielają...
Fakt, pomysłu szkoda. Brakuje na Lacu zakonu paladynów :P. Chociaż ZRS przyjmowało nie tylko przedstawicieli tej profesji. Przydałby się taki unikalny, sami paladyni, może czasem kleryk :P
Rzadko kto decyduje się poświęcić prawdziwej służbie, najczęściej łapią za młot i po poziomy lecą, nie bacząc że plugastwo łazi bezkarnie po świętych przybytkach.
No co ty gadasz. Od kilku dni widuje po 2/3 członków... Wydaje mi się ze chęci brakowało z twojej strony.
Fakt, praktycznie cały czas jest na Lacu ktoś z ZRS, bardzo rzadko nie widuje się nikogo z takim tytułem.
Aaa... i jeszcze tak z ciekawości... kto teraz prowadzi ZRS?
Aerion napisał(a):a ja się zastanawiam czy aby na pewno dobrze zrobiłem występując.
Lamitus zaproponował coś innego, klimatyczną zabawę wspartą inwencją postaci bioracej w niej udział, w oderwaniu od animozji pozalacowych.
Ja np. słyszałem, ze wystąpiłes dlatego bo nie chciałes marnowac 3 zmian kolorów na zamieszczenie w tytule [ZRS]. Takie podejscie przywódcy klanu i tak daleko by ich nie zaprowadziło.
Aerion napisał(a):wyp... ee..
Aerion napisał(a):wyp... ee.. się wynosić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość