Dawaj, kurwa. Wysraj nam to w twarz. Bądź twardy.Thail napisał(a):Khem khem khem mógłbym tu normalnie jak to kiedyś ładnie ująłeś (a może to nie Ty:|) "wysrać" zapisy i loga z Laca, które przeczą twoim słowom
Moderator: łowcy trolli
Dawaj, kurwa. Wysraj nam to w twarz. Bądź twardy.Thail napisał(a):Khem khem khem mógłbym tu normalnie jak to kiedyś ładnie ująłeś (a może to nie Ty:|) "wysrać" zapisy i loga z Laca, które przeczą twoim słowom
Eth napisał(a):nie. mam na mysli to ze moja praca poszla na marne :) bo zabraklo jakiegos przecinka ktorego dorobinie zajelo by 1 sekunde.
pomimo faktu ze opis byl dobry i moglem zrobic podobne do kazdej krainy.
jednak nikomu nie zalezy bym te opisy porobil :>
Val napisał(a):To dorób ten przecinek. I dorób resztę opisów. I zrób coś dla nas i dla siebie i zajmij się tym.
Ferment. To bzdura - nikt nigdzie nie ustalił opłat za napisanie krainy.Eth napisał(a):ze nawet jak ktos napsize kraine ktora bedzie dobra lepsza od wielu starych - to ma za to placic?
gdzie ty widzisz ferment?
Ferment. Po pierwsze, cennik opłat za siedziby klanów nie istnieje, więc nie wiem, na jakiej podstawie to twierdzisz. Po drugie, propozycja szkieletu cennika zawiera jedynie opłaty za dodatkowe "bajery", takie jak potężni strażnicy klanu, bezpieczne pomieszczenia, magiczne sypialnie itd. Opłata "od pomieszczenia", o ile taka zaistnieje, będzie symboliczna - ktoś musi nad tym usiąść i sprawdzić, a nie znam osób, które by chciały codziennie dostawać identyczne nie poprawione wersje. Poważnie rozważam wprowadzenie opłaty od przysłania krainy, która się nie nadaje do niczego. Może chociaż to wymusi na autorach byle jakich twierdz dopilnowanie, aby była od razu jak najlepsza.Eth napisał(a):napsiales wyraznie ze siedziby klanowe moga powstac za oplata. ferment?
Ferment. Krainy wymagające poprawek są albo poprawiane, albo usuwane. Jeśli ja napisałem, że mi się nie podoba wiele krain w Lacu i wymaga zmian, trudno uwierzyć, żebyś pisał to samo po to, żeby do tego przekonać mnie (skoro sam najpierw usłyszałeś to ode mnie). Po prostu starasz się zaszkodzić Lacowi zniechęcając do niego innych w każdy możliwy sposób. Ferment i nic innego.Eth napisał(a):pisales wiele razy ze krainy ktore sa wymagaja poprawek. ferment?
Udowodnij. Opisomat czeka. Sam wiesz najlepiej, że z Twoją pisownią ktoś musiałby przepisywać to, co napiszesz, przepisywać całkowicie od nowa. Dlatego, aby uniknąć kompromitacji, wygadujesz na forum te bzdury. Ferment.Eth napisał(a):nawet pyskate zero intelektualne ktore nie zasluguje na dosowa wersje laca napsialo by lepsze
Eth napisał(a):Val napisał(a):To dorób ten przecinek. I dorób resztę opisów. I zrób coś dla nas i dla siebie i zajmij się tym.
ja przecinek musze dorobiac bo pisze to ja :)
ktos kto pisal moby wyzej wspomniane mogl zrobic mase bledow logicznych bo powstawial odpowiednio przecinki.
to jest paranoja wg mnie :)
Sprecyzuję: paranoją jest to, że innym nie wolno robić błędów logicznych ani żadnych innych, jemu natomiast wolno robić każde i wszyscy po nim mają je poprawiać, bo łaskawie znalazł błąd logiczny (o ile w ogóle rzeczywiście tak jest, bo nie sprawdzałem, o czym dokładnie on mówi - jakoś nikt inny się nie czepiał do opisów tych mobów).muzgus napisał(a):Paranoją jest to, że nie potrafisz pisać tekstów zarazem spójnych logicznie i poprawnych ortograficznie.
Właśnie, to głupie, że Tobie się nie chce poprawić po swoim koledze, żeby pomóc mu we wprowadzeniu jego "słusznych" przecież zmian. Opisomat po to został stworzony takim, jaki jest, aby każdy mógł poprawić po każdym, w tym przede wszystkim Ty po Ethu, jeżeli uważasz, że on sam nie potrafi. Mi nawet nie przeszkadza, jeżeli zrobisz to grzebiąc sobie, o ile wynik będzie dobry. Skifrowi na pewno też nie, założę się, że się nawet nie zorientuje.Thail napisał(a):Czyli dobry opis nie jest mile widziany, bo brak mu przecinka, który można normalnie napisać grzebiąc sobie palcem w tyłku, ale nikomu się nie chce, nawet, jeśli wie, gdzie go postawić?
To taaaaakie mądreeeeeeee...
Thail napisał(a):Czyli dobry opis nie jest mile widziany, bo brak mu przecinka, który można normalnie napisać grzebiąc sobie palcem w tyłku, ale nikomu się nie chce, nawet, jeśli wie, gdzie go postawić?
To taaaaakie mądreeeeeeee...
Eth napisał(a):napsialem ze przy dobrej woli poprawienie tamtego opisu zajeloby 3 sekundy.
nie trzeba by robic opisu od nowa.
bzdura i ferment :)
Thail napisał(a):Ps. Muzgus, w gazetach nim tekst wyjdzie do druku jest sprawdzany nie tylko przez autora.
Eth napisał(a):wyobraz sobie kogos kto robi opisy do 100 krain.
zamieszcza je tam.
kilka tysiecy lini tekstu.
opisy sa dobre.
ale w kazdym z nim brak jednego przecinka.
Eth napisał(a):bo lepiej marnowac dobre opisy ktorych napsianei zajmuje kilka aldnych minut zamiast je poprawiac.
Bo się nauczy, żeby ludzie widzieli go i mówili - O, patrzcie, ten kozak zrobił zajebistą krainkę! I specjalnie do tego nauczył się poprawinie pisać! Niesamowity...muzgus napisał(a):Eth napisał(a):wyobraz sobie kogos kto robi opisy do 100 krain.
zamieszcza je tam.
kilka tysiecy lini tekstu.
opisy sa dobre.
ale w kazdym z nim brak jednego przecinka.
Jeżeli tyle napisał, to znaczy, że mu zależy. Jeżeli mu zależy, to poprawi samemu.
Thail, te rzeczy, które były warte użycia, zostały użyte. To tylko wina graczy, że tego nie zauważyli i w zw. z tym nie piszą więcej, myśląc, że ich praca nic nie dała.
Zawsze było, jest i będzie zapotrzebowanie na:Thail napisał(a):Niestety, na Lacu od zawsze większe zapotrzebowania było na "specyficzną grupę" graczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość