Moderator: łowcy trolli
Klanow, NINIONIE bylo duzo. Najstarszy klan, to TZM, ktorym mistrzem jest Thail. Najmlodszy zas, to BKK(Bractwo Kamiennego Kregu) stworzony przez BilbinaNINION napisał(a):Więc który klan jest najstarszy ile było ogółem klanów, który był największy.
No pewnie! A pamiętasz Halabardników Macniętych Szczupakami?
[ZiM] – Złodzieje i Mordercy – Klan ten został założony przez Oonę pierwszą zawodową zabójczynię jaka narodziła się w Lacu. Nigdy wcześniej nie istniała organizacja tego typu zajmująca się zabijaniem na zlecenie.
Trudno określić prawdziwe cele jakimi kierowali się członkowie [ZiM], ale jedno jest pewne, że nie były to tylko złote monety. Nawet zabójcy mają swoje cele do których dążą, lecz nie zawsze drogami, które inni uznają za słuszne, czy dobre. Może i zabrzmi to dziwnie, lecz początkowym zamierzeniem [ZiM] było zmuszenie innych do pracy nad sobą i rozwijaniem swoich zaniedbanych umiejętności. Członkowie tego klanu dysponowali świetnym sprzętem, byli obyci w świecie i doskonale znali się na swojej robocie...
Swoimi śmiałymi atakami narobili sobie tylu wrogów co kilka ciężko pracujących na złą reputację klanów. Gdy jednak ktoś chciał dokonać zemsty na swoim niedawnym oprawcy ten znikał niczym zjawa, a niedoszłemu mścicielowi pozostawało bezsilne zgrzytanie zębami. Klan ten nie opowiada się po niczyjej stronie poza własną co można nazwać swego rodzaju neutralnością. Lac obecnie jest pełen wszelkiej maści morderców, którzy z mniejszym bądź lepszym wynikiem usiłują naśladować pierwszych zawodowych zabójców...
Na dzień dzisiejszy [ZiM] nadal istnieje i ma się całkiem dobrze choć tak jak niegdyś działa w ukryciu i na znacznie mniejszą skalę niż kiedyś co spowodowane jest pewnymi czynnikami na które nikt nie ma wpływu poza samymi bogami. Jeśli masz problem z Wybranym, zasobną kieszeń i tyle szczęścia, że znajdziesz przedstawiciela [ZiM], to możesz zlecić usunięcie twojego problemu oczywiście za skromną symboliczną opłatą.
Jeśli ktoś zaatakuję cię nagle w jakiejś ciemnej midgaardzkiej uliczce, a ty nie zdążysz nawet wydobyć broni bądź krzyknąć, to jest duże prawdopodobieństwo, że jesteś kolejną ofiarą osoby, która należy do Złodziei i Morderców. Gdy wreszcie ponownie staniesz w ciemnej uliczce, gdzie wcześniej życie uciekło z ciebie nagle i gwałtownie, i nie ujrzysz żadnych śladów po walce, ani swoim zabójcy, to możesz mieć pewność, że twoje imię dołączyło do długiej listy ofiar [ZiM]...
Zabójcy z [ZiM]:
Oona
Noom
Xadrab
Xedrab
I wielu innych, którzy, jeśli ich tu wymienię utną mi język, a głowę nabiją na pal...
BKK(Bractwo Kamiennego Kregu) zostalo stworzone przez NAJWIEKSZEGO GLUPKA W HISTORII CZASOW LACA. Ten glupol nazywal sie Bilbin. Zaczelo sie w tedy kiedy mialem 24 poziom, a on 28. Bilbin wpadl na (niby) genialny pomysl zeby zrobic klan. Zainteresowanie tym klanem nie bylo male, lecz niewielkie.Teraz wszyscy maja gdzies BKK i przylaczaja sie do nowszych.
Jakim BYŁYM klanie?
Aerion napisał(a):Najmlodszy zas, to BKK(Bractwo Kamiennego Kregu) stworzony przez Bilbina
Hmm, a kiedy powstało moje ZRS? Nie pamiętam dokładnie, ale zdaje mi się że BKK już wtedy było ;)
nie musi być strona idealna, wystarczy, żeby była
Mistrz wojowników napisał(a):Aerionie zapomiałeś żę twój klan powstał przy udziale Bilbina. ZRS nidgy by nie powstał gdyby nie Bilbin. To właśnie on przekonał cie Aerionie abyś stworzył wspólnie z nim klan a potem Bilbin odszedł chwile po jego oficjalnym stworzeniu. Wiem że to brzemi głupio ale to prawda. Więc nazywanie Bilbina głupkiem przez członków ZRS jest troche nie na miejscu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość