"Na początku miałem nadzieję, że można ich zmienić. Ale teraz,
jeśli nawołuję nadal, to tylko po to, by oni mnie nie zmienili."
Lam napisał(a):(stosuje to bardzo często, czasem musi edytować wiadomości, ale przeważnie nie musi).
ja nic nie musze Arbuzie :)
co najwyzej moge :) )o wlasnie sobie wyedytowalem) :)
nie musze tez zmeiniac sensu wiadomosci ktore pisze :) jesli edytuje to po to by cos dodac ewentualnie wyciac jakis ort ktory mi przeszkadza
a za geniusza dziekuje :) ty tu wladca jestes i lubie jak do mnie tak ladnie pisujesz
gneralnie nie znosze arbuzow bo za slodkie :)
a do joerga...
dropsa?
czy paczka?
db dropsa. paczka zostawiam dla muzga.
inota tez dla potomnych:
sa ludzie na ziemi ktorym zupelnie nie zalezy na tym by byli rozumiani. nie zalezy im by ktos przyznawal im racje.
generalnie maja to w pupie tak jak i ja mam. -
istotne jest dla mnie by racje przyznawali mi ci na ktorych mi zalezy :)
tak tez sie z reguly dzieje. wniosek jeden prosty i oczywisty.
istotne jest rowniez to ze mimo tego ze belkocze i jestem niezrozumialy ktos a konkretnie arbuz potrafi sie zirytowac. jestem pelen podziwu. jak moze denerwowac cos czego sie nie rozumie i co jest pozbawione sensu :)
ale jak juz napsial sa tez tacy ktorzy sobie z tekstu wylawiaja co chca... nawet arbuz potrafi.
a dla wielbicieli - paw i figa z makiem
"Zadaniem sieci jest złapanie ryb, A kiedy ryby są złapane, sieć jest zapominana.
Zadaniem potrzasku jest złapanie królika, A gdy królik jest złapany - potrzask zostaje zapomniany.
Zadaniem słów jest przenoszenie idei, A gdy idee zostają uchwycone, słowa są zapominane.
Gdzież mogę znaleźć tego, który zapomniał słów? On jest tym, z którym chcę rozmawiać."