No to może ja jeszcze umile oglądanie zdjęć pewnym śmiesznym wydarzeniem
![szeroki uśmiech :grin:](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
jakie miało miejsce na zlocie.
Akab został wezwany przez siły wyższe na swój domowy posterunek i musiał na chwilę opuścić imprezę. W każdym razie warto wspomnieć, że mieszka w bloku, który stoi dokładnie za moim, gdzie odbywał się zlot [TZM].
W pewnym momencie ktoś wpadł na pomysł, aby wyjść na balkon, więc większość ludzi wyszła z pokoju, aby zaznać trochę chłodu, który zwykle towarzyszy nadejściu nocy.
I staliśmy tak na balkonie (Thail, Volmanti, Gawain i Xnyl) rozmawiając o klanowych wrogach i sposobach zmniejszania ich liczby do minimum.
W pewnym momencie ktoś zauważył, że Akab robi nam zdjęcia z okna swojego mieszkania (czyli bloku na przeciwko nas). Znowu inna mądra osoba wpadła, abyśmy zaczęli do niego machać rękoma i szeroko uśmiechać się
Akab siłował się z aparatem, łapał ostrość i brał poprawkę na zachodzące słońce.
My ciągle machaliśmy rękoma, a szeroki uśmiech nie schodził nam z radosnych twarzy.
Akab pomachał do nas ręką, więc uznaliśmy to za dobry znak i machaliśmy jeszcze szybciej i mocniej, aż ludzie, którzy byli w oknach bloku na przeciwko nas zaczęli nam odpowiadać machnięciami rąk.
W pewnym momencie Akab niewyraźnie coś krzyknął i znikł w oknie.
Szczęśliwy, że mamy TAKIE ZAJEBISTE fotki poleciałem do komputera i przeczytałem co napisał:
...
Norbert(Thail) (29-07-2006 20:42)
Akab, piknij zdjęcie, Xnylowi
Norbert(Thail) (29-07-2006 20:43)
z nami z okna
Akab :):) (29-07-2006 20:43)
czekaj
Norbert(Thail) (29-07-2006 20:45)
co być?
Norbert(Thail) (29-07-2006 20:45)
dzięki za zdiatka!
Akab :):) (29-07-2006 20:46)
niestety nie da sie rozyma sie
Norbert(Thail) (29-07-2006 20:46)
nie da sie
no to kij
:(
Akab :):) (29-07-2006 20:47)
złe swiatło
Akab :):) (29-07-2006 20:47)
:/
...
Zauważcie, że tkwiliśmy na balkonie 5 minut machając rękoma jakby się min. blok palił
![przewracanie oczami :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Na szczęście nikt nie wezwał straży pożarnej, ani innych służb:-P
Gdy powiedziałem reszcie o nieudanych zdjęciach, wzruszyli ramionami i wróciliśmy do pokoju, gdzie czekały na nas kolejne trunki, jadło i kobiety.
A tak wygląda balkon (oczywiście ciuchów wtedy nie było), który miał paść ofiarą aparatu wraz z 4 klanowiczami (niestety żadne zdjęcie nie wyszło, to jest wcześniejsze):
http://www.tzm.republika.pl/zdjecie10.JPG
"Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem".
"Naród Polski jest wspaniały, tylko ludzie kurwy" -J. Piłsudski