Moderator: łowcy trolli
Lam napisał(a):To jest niby daleko? To jest niby wieś?
Za moich czasów jeździło się po 500 km (mój rekord na zlot Laca to 464 km, innym razem 400) i jak był zlot, to się na niego po prostu jechało. Z Warszawy do Starachowic rozklad.pkp.pl pokazuje 161 km "po torach", normalny (a większość Was ma zniżki, a kto nie ma, kupi "wycieczkowy") bilet kosztuje tyle, co jedna pizza, a i tak Warszawiacy kręcą nosem? I to nie Wasza stolica, a Starachowice mają mafijną sławę? Nie osłabiajcie mnie.
Przy okazji: dzięki, joergu, sam bym tego lepiej nie ujął.
Sylith napisał(a):O takie rzeczy najlepiej pytać Nicade, która niewątpliwie ma z tamtym miejscem najwięcej wspólnego. Choć może ktoś zna się lepiej, nie wiem... w każdym razie mieścina jest raczej niewielka, więc wybór miejsc godnych odwiedzenia będzie porównywalny. :)
Wcześniej to były "Zakłady Starachowickie Star SA", a "Star Trucks sp. z o.o." to już właśnie nowa firma we władaniu MAN-a. Dobrze napisałem, a Ty się na własnym podwórku gubisz :) To będzie wycieczka, czy nie? :)zydek napisał(a):Star Truck juz nie istnieje od kilku lat teraz to jest MAN
Val napisał(a):Jaki pociąg, Kuba, to Ty mnie nie zawozisz?
A jak wyląduję w Skarżysku, odebrałbyś mnie z dworca? :>no ale nie mam nic przeciwko :) co do lakalu to zobaczymy dzis i wieczorem lub w nocy napisze. jesli bedzie potrzeba to moge wszystkich odebrac ze stacji choc to i tak jest 5 minut drogi do noclegu ;)
no a jesli bedzie taka potrzeba to tez moge wszystkich podwiezc do tego domu Valdraba i spowrotem :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości