Moderator: łowcy trolli
joerg napisał(a):A jak wyląduję w Skarżysku, odebrałbyś mnie z dworca? :>no ale nie mam nic przeciwko :) co do lakalu to zobaczymy dzis i wieczorem lub w nocy napisze. jesli bedzie potrzeba to moge wszystkich odebrac ze stacji choc to i tak jest 5 minut drogi do noclegu ;)
no a jesli bedzie taka potrzeba to tez moge wszystkich podwiezc do tego domu Valdraba i spowrotem :)
zydek napisał(a):niewatpliwie to ja wiem najlepiej bo tam mieszkam a Nicade jest u mnie gosciem :P i mi impreze zwalila na glowe bez mojej wiedzy :)
Reif napisał(a):Już się zdecydowałem jechać... ale nie będzie mnie bo obiecałem w weekend przenocować kumpla który wpada do Wawy na szkolenie, więc przykro mi. Chociaż kto wie, może coś się zmieni.
Jakby mnie nie było to już teraz życzę udanej imprezy ;)
joerg napisał(a):Ponieważ w tym temacie zdecydowanie za mało się dzieje, postanowiłem ogłosić wszem i wobec, że na zjazd najprawdopodobniej nie pojadę, gdyż boję się dwumetrowego Nifira. Obiecany alkohol zachowam dla siebie.
Miri napisał(a):Reif napisał(a):On te dwa metry ma w pasie?
Nie musiałeś być aż tak złośliwy :( Nie pozostaje mi chyba nic innego, jak się obrazić!
Miri napisał(a):Reif napisał(a):On te dwa metry ma w pasie?
Nie musiałeś być aż tak złośliwy :( Nie pozostaje mi chyba nic innego, jak się obrazić!
Ja mam dwa metry w pasie i prawie pół metra w karku. Będę w sobotę, a jadę pociągiem.
Miri napisał(a):muzgus napisał(a):Ja mam dwa metry w pasie i prawie pół metra w karku. Będę w sobotę, a jadę pociągiem.
O, to może ty będziesz mnie udawał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości