Hmmm no cóż, Valdrabku, pluć gównem, to jedynie Ty i Glon potrafisz.
Dawać Ci okazji?
No cóż, może kolejna moja wypowiedź uświadomi Ci, że zachowałeś sie jak kawałek aspołecznego gówna na które żal splunąć, czy choćby zadawać sobie trud i odpisywać? Może właśnie moja wypowiedź pozwoli Ci się zrehabilitować i po prostu ładnie przeprosić moją osobę i innych użytkowników forum?
A co z nowymi graczami, którzy przeczytają Twoją i Gloina wypowiedź? Nie martwi Cię to, że młodzi ludzie będą wystawieni na Twój, jakże negatywny wpływ, a jeśli sobie pomyślą, że Lac to tylko takie oszołomy jak Ty i Gloin?
Psuć atmosferę?
Jeśli Wasza atmosfera w Lacu ma wyglądać tak jak zaprezentowałeś to Valdrabie i Gloin na forum, że pojazd po czyiś rodzicach, to normalka i jest aprobowane, to hmmm admini chyba zrobili się bardziej tolerancyjni, niż kiedyś albo Lac stał się bardziej "komercyjny"?:-P
...a po prostu byś się zamknął i pokazał klasę, nie dając mi kolejnych okazji.
Klasę? A może chodzi Ci o naszą klasę? Albo coś takiego? Okazji? Po prostu można prowadzić rozmowę na 3 sposoby:
1) używając argumentów i w sposób kulturalny,
2) obrzucając się błotem, ale zachowując jakieś granice dobrego smaku przy czym można spokojnie używać argumentacji na poziomie (takie coś wybrałem ja na początku),
3) można się zachować jak Ty i Gloin i bez żadnych skrupułów jeździć po czyiś rodzicach, nawet, jeśli się ludzi nie zna, a nawet najbardziej wykolejeni skurwiele wiedzą, że jest tabu: matki i ojca się nie rusza, bo za to można zarobić plombe albo kosę (Wnioskuję, że Ty z Gloinem nie odebraliście lekcji życia, a szkoda, że Wasi rodzice Was tego nie nauczyli).
No nic, tyle, jeśli chodzi o resocjalizację;-P
Mimo wszystko Valdrabie, nie prowadząc z Wami rozmowy w sposób opisany w pkt. 3 czuje się jakoś lepszy od Ciebie, czy Gloina i bynajmniej nie martwi mnie mój "zerowy poziom", bo wiem, że są ludzie, którzy reprezentują jeszcze niższy
"Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem".
"Naród Polski jest wspaniały, tylko ludzie kurwy" -J. Piłsudski