Biedaczka Idril przeoczyla znak " ' " ale czegoz mozna sie po kobiecie spodziewac?
Ja tylko cytowalem Lama... Nic wiecej nie musze dodawac.
Btw. ten text kieruje do inteligentnych istot wiec Idril, z laski swojej, juz nie komentuj tego, bo nie do Ciebie skierowany
On 2001-07-19 11:16, albercik napisało: W tym przypadku wysoko popieram Angel
Nie myśl nawet o jakimkolwiek popieraniu mnie. Obrażasz mnie w ten sposób. Nie życzę sobie. Moje zdanie to moje zdanie, a Ty mógłbyś wymyślić coś od siebie [chociaż może nie, kto wie co bys wtedy napisał jeszcze by się dziecię w mym łonie przewróciło] zamiast powtarzać opinie innych.
Alicjo: dziecie sie na pewno przewraca ale z innego powodu - tylko pomysli o mamusi i juz...;)
Albercik: fakt, jesli chodzi o temat debilizmu, jestes zdecydowanie wiekszym debilem od Lama. Niech sie tym pociesza :)
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
Temat nie ruszany od 4 lat to przecież prawie nówka. Ogólnie 4 to dla Ladzixa ważna liczba. Tyle ma szarych komórek, takie ma iq....