Moderator: łowcy trolli
To chyba były przeprosiny .
... Ach, tak wiele, tak dużo Tobie zawdzięczam. Zatem staję nagi przed Twoim majestatem. Klękam i ufnie składam głowę na Twych udach, na Twym łonie, droga Naju, i ...
Naja napisał(a):Skoro ktos sobie zyczy klasc dlonie na moich udach czy gdzie tam, to prosze uprzejmie.
Naja napisał(a):czy ty jestes pelnoletni przepraszam?
Naja napisał(a):bo potem bedzie ze to ja cie sprowokowalam do tych lubieznych czynow wirtualnych..
Naja napisał(a):Co do samego tematu ( bo rece na lonie to chyba nie byla glowna tresc tej wiadomosci? ), to ignoruje go od pol roku jakbys nie zauwazyl. I gdzie bys mi nie polozyl rak (ahhh...) nie zamierzam swojego stanowiska w tej sprawie zmieniac. .
a jakie to ma znaczenie? -w końcu sprawa dzieje się nie w RL, gdzie mogę być i kobietą:> co tutaj(na mudzię) nie musiałoby być wtedy rozpoznawalne. Lecz odpowiem, by Ciebie, o droga, uspokoić -jestem.
... I CO!? I ignoranctwo, zero próby zrozumienia. Co mogłem uczynić, zrobiłem
Lecz odpowiem, by Ciebie, o droga, uspokoić -jestem.
Gerino napisał(a):bili Cię w dzieciństwie, czy może miałes wypadek?
Gerino napisał(a):Rozumiem, że nie jestem najmądrzejszy na świecie, że mało kto się ze mną liczy, ale ty jesteś kompletnym idiotą.
O jak miło kogoś zjechać.
Rozumiem, że nie jestem najmądrzejszy na świecie, że mało kto się ze mną liczy, ale ty jesteś kompletnym idiotą.
.A zresztą jeżeli ten temat polega na przepraszaniu się na wzajem to chciała bym przerprosić brata (nie dodam za co on się domyśli) 
Gerino napisał(a):Możesz być erudytą, możesz być dorosły (fizycznie) i być po wyższych studiach.
-Ach tak?! To niech pan mu powie, by sie w d**ę pocałował i vice versa!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 12 gości