Moderator: łowcy trolli
Nie robię scen.
obrażam wszystkich
a na forum rżnę niewinnego głupa
(Jest taki przypadek).
ledwo pięty połechtać
Ja się kłócę wszędzie i każdy o tym wie.
Robisz je ciągle.
Ty najpierw uspokajasz na forum czyjąś kłótnię, a potem sam zaczynasz się kłócić. Wchodzisz pod różnymi imionami i sam się na forum wspierasz, co ma uwiarygodnić Twój punkt widzenia w oczach czytaczy tego forum.
Aula
[Wyj¶cia: wschód]
Stoisz w ogromnej sali wykładowej. Tutaj codziennie studenci uniwersytetu s±
zanudzani godzinami na ¶mierć przez ospałych i rozlazłych wykładowców, takich
jak Treatle.
Na wschodzie widzisz wyj¶cie z auli.
Muzgus płomienny, ojciec Mycobionta stoi sobie tutaj.
<1084pu(100%) 903m(100%) 792r 86404d¶ 1038976$><1803pu 32m>sk
Muzgus mówi grupie 'nie mam !00%'.
<1084pu(100%) 903m(100%) 792r 86404d¶ 1038976$><1805pu 33m>Na wschód: Hol
(Otwarte)
Strażnik wampir
Hol
[Wyj¶cia: północ południe zachód]
Stoisz w wysokim holu Niewidocznego Uniwersytetu, gdzie jest bardzo ciemno.
Widać tutaj kilka par drzwi - zapewne prowadz±cych do różnych sal wykładowych.
Korytarz ci±gnie się na północ i południe, a na zachodzie widzisz wej¶cie do
auli.
(Biała Aura) Muzgus płomienny, ojciec Mycobionta stoi sobie tutaj.
Wampir-Strażnik szuka kolejnego ¶miałka do walki.
Vertim pojawia się nagle.
Drapnięcie strażnika wampira - chybia - cię.
Slaanesh śmieje się na ciebie diabolicznie. MUHAHAHAHAHAHA!
...<2131pu(100%) 887m 930r 103000dś 275926$><[ Wsz ]+Lac Midgaard> <-pu>
Minęła godzina ósma.
Mroczny znak Nurglusa przemija.
<2131pu(100%) 893m 930r 103000dś 275926$><[ Wsz ]+Lac Midgaard> <-pu>
Twoja mana osiągnęła maksimum.
<2131pu(100%) 894m 930r 103000dś 275926$><[ Wsz ]+Lac Midgaard> <-pu>
Slaanesh mówi 'Pocałuj mnie w pupe.'
<2131pu(100%) 894m 930r 103000dś 275926$><[ Wsz ]+Lac Midgaard> <-pu>p
Slaanesh wypowiada słowa 'snofozwuaia'.
<2131pu(100%) 894m 930r 103000dś 275926$><[ Wsz ]+Lac Midgaard> <-pu>Ołtarz
...
Valdrab napisał(a):Gerino, bo Ty, to przy nich jesteś cipa, a nie krzykacz.
A Ty, pisząc ten temat, czym chciałaś zaimponować? Tym, co zostało już napisane w innych tematach? Pisałaś, że dokładnie przejrzałaś forum? To dlaczego piszesz o tym, co już zostało w ten sposób skomentowane? Ty też chcesz się wykazać, Zano. To po prostu ludzkie. Więc nie miej do nich, do mnie pretensji i sama przestań pieprzyć. Jeśli nic nie zostało do powiedzenia, nie pisz. Jak ktoś będzie chciał to przeczytać, to odgrzebie jakiś stary temat.Zana napisał(a):Wy chyba wszyscy chcecie czyms komus zaimponowac, tylko czym?:D
Temat taki jest na przykład w Hyde Parku i nosi tytuł Sprawiedliwość.Zana napisał(a):Valdrab tu sie akurat mylisz.. ale mozesz mi powiedziec gdzie jest taki temat, bo chetnie poczytam co inni o tym mysla:)
Popatrz na wypowiedzi Slaanesha, Thaila i czasem Gerina. Oni swoimi bluzgami imponują wszystkim gówniarzom, którzy tu wchodzą, a potem myślą "ale ten <taki a taki> jest zajebisty, bo bluźni. Ja też tak będę robić i też będę zajebisty".Zana napisał(a):no i nie chcialam zaimponowac, bo nie wiem jak w tej kwestii mozna to bylo zrobic,
Odsyłam do tematu Sprawiedliwość. To było, jest i zawsze będzie.Zana napisał(a):A temat napisalam po to zeby sie dowiedziec czy na Lacu jest ogolne chamstwo i bezmozgowie czy to jest przejsciowe:)
No tak w zasadzie to pretensji wprost nie ma. Wybacz.Zana napisał(a):Aha i widzisz gdzies pretensje, bo ja nie.
a nie zeby ich riposty byly szczeniackie (nie obrazajac szczeniaczkow) i co tu duzo mowic - prostackie:)
Mam nadzieje, ze kiedys poznam was w realu, i tak jak mowisz Ulryk, nie rozczaruje sie:PP A w ogole to sa organizowane jakies spotkania etc?
cała reszta wiadomości
Zana napisał(a):nie ma rasy ktora mialaby IQ nizsze od 22 a niektorzy wypowiadaja sie jakby mieli najwyzej 15
Ulryk napisał(a):potkania bywają. Co prawda, ostatnimi czasy odbywały się głównie w Warszawie. Tu są nawet jakieś zdjęcia, jeśli ktoś jest zainteresowany.
Alandar napisał(a):Ludzie, piszcie o konkretach, piszcie coś konstruktywnego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość