Czy do ciebie naprawdę nie dociera coś takiego jak krytyka? Jesteście ze Skifem jak bliźniacy - każdy argument obracacie, jak kota ogonem. Nic inwencji, nic pomysłu, tylko 'Nie, bo TAK!". Obaj kwalifikujecie się na terapię (ja na leczenie zamknięte a Val na odwyk, ale to inna historia.)
Niestety, dresa też można nauczyć kilku sztuczek, a nie czyni go to człowiekiem;P.
Thail napisał(a):Nifirek, przegiął kilka razy i teraz jest we wrogim klanie, czyli, to samo co u Ciebie.
<skręć>Nifir – Wampir, który od niedawna jest w Familiae i tak naprawdę nie wiadomo czego się można po nim spodziewać i jakie ma chody u nowych pracodawców? Niegdyś członek [TSS] i przez krótki okres [TZM] został wyrzucony za łamanie zasad, które ustalili militaryści. Jako, że przez długi czas należał do [TSS] jest dobrze zaprawiony w bojach z innymi wybranymi co czyni go niejako groźniejszym niż normalne wampiry przeciwnikiem. Bliski przyjaciel Ritha z którym był twórcą klanu ‘Mistrzowie’ [M].
Dwa, Gerino to nie dres, Varena Ci zaświadczy.
Trzy, pamiętaj, że śmierć przez sen, to luksus. Zapewnij go sobie, a przez to i nam w tenże sposób.
Thailu, to
Cytat:
‘Mistrzowie’ [M].
mnie po prostu rozwaliło.
ha ha :)
(tak dla twojej informacji ten klan nazywał (nazywa) się inaczej)
Jebańce, jesteście w wielkim błędzie.
Ja jestem siłą.
Pozdrawiam. ;-)
Bo co mały skinie?!
Thail napisał(a):Thailu, to
Cytat:
‘Mistrzowie’ [M].
mnie po prostu rozwaliło.
ha ha :)
(tak dla twojej informacji ten klan nazywał (nazywa) się inaczej)
Muzgus mówił Ci ktoś kiedyś, że jesteś grubą ciemną pałą?
Nie?!
To ja Ci to mówię i weź to sobie lepiej do serca, a może Cię nie zrównają z poziomem chodnika jak wylecisz spod skrzydełek swoich wychowanków. <To tyle, jeśli chodzi o gnojenie:P
Więc słuchaj mała ciemna pizdo. Nazwa pochodzi od złożyciela tego klanu, który przedstawił mi ją i kiedyś tam dawno temu chciał, żebym do niego wstąpił. Skoro tyle razy posługiwał się tą nazwą, to nie było moim błędem, iż przyjąłem ją za prawdziwą. Szczerze mówiąc, to mi to zwisa i weź lepiej nie zabieraj więcej głosu w tematach, bo jesteś po prostu na to za głupi.
Ty chyba lubisz to słowo... Koprofag?Thail napisał(a):Jeśli ktoś zaczyna mnie obrzucać gównem, a potem mówi, żebym się zamknął, to chyba urodził się na innej planecie... Nie zamknę się, a po prostu zrównam takiego kretyna do poziomu gówna, nie będe go nawet obrzucał gównem, ja zrobię z niego gówno.
Valdrab napisał(a):Ty chyba lubisz to słowo... Koprofag?Thail napisał(a):Jeśli ktoś zaczyna mnie obrzucać gównem, a potem mówi, żebym się zamknął, to chyba urodził się na innej planecie... Nie zamknę się, a po prostu zrównam takiego kretyna do poziomu gówna, nie będe go nawet obrzucał gównem, ja zrobię z niego gówno.
Mam zamiar wykańczać WSZYSTKIE Twoje postacie
Śmieszny jesteś grubasku
i te postacie, które zobaczę w Twoim i Valdraba otoczeniu.
Ty sie nie krepujesz w zabijaniu graczy - i to wszystkich.
Ty sciagales moje postacie i jeszcze sie z tym ukrywales.
Jakis przykład, bo nie wiem o co Ci łazi?
No chyba normalne ze nie bedziesz zabijal graczy ze swojego klanu bez pojedynku. Ja mowie ogolnie o graczach. Czonkowie TZM nie sa wyjatkami. To sa zwykli gracze.
Krom.
Thail napisał(a):Co do nazwy tego klanu, to mnie nie obchodzi jak się nazywa naprawdę, a to, że okłamał mnie, czy kogoś tam jeszcze, to tylko świadczy o tym jaki jest nifir
Thail napisał(a):nifir,.a może nie znałem, bo niespecjalnie mnie obchodziła? Ten klan się dla mnie nie liczy, jest jak powietrze.
Thail: w ryj?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości