Wyjaśnienia i kontynuacja rozmowy - specjalnie dla Thaila.

Bezkarność wypowiedzi gwarantowana!

Wiadomośćprzez Reif » Cz maja 05, 2005 12:45 am

Widzial ktos moje grabki?
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Gerino » Cz maja 05, 2005 12:45 am

Czy do ciebie naprawdę nie dociera coś takiego jak krytyka? Jesteście ze Skifem jak bliźniacy - każdy argument obracacie, jak kota ogonem. Nic inwencji, nic pomysłu, tylko 'Nie, bo TAK!". Obaj kwalifikujecie się na terapię (ja na leczenie zamknięte a Val na odwyk, ale to inna historia.)
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
Emblemat użytkownika
Gerino

Wiadomośćprzez Val » Cz maja 05, 2005 12:47 am

A gdzie ja się denerwuję, młoteczku? Ja zawsze kurwię, jeśli nie zauważyłeś. A prawda w oczy zaboleć mogła jedynie Ciebie, kiedy to Gerino Cię ładnie skwitował.
ulice upadły mi na bablon
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Thail » Cz maja 05, 2005 12:49 am

Czy do ciebie naprawdę nie dociera coś takiego jak krytyka? Jesteście ze Skifem jak bliźniacy - każdy argument obracacie, jak kota ogonem. Nic inwencji, nic pomysłu, tylko 'Nie, bo TAK!". Obaj kwalifikujecie się na terapię (ja na leczenie zamknięte a Val na odwyk, ale to inna historia.)

Dziecko ładnie swoje wady projektujesz na innych, ale weź zabierz grabki Reifa i spadnij się pobawić do piaskownicy, bo tylko zagęszczasz atmosferę. Jak dorośniesz i nabierzesz trochę rozumu (moze, to się nigdy nie zdarzyć), to pogadamy, a teraz po prostu zamilknij.
Faldrabku, jak się ciagle wkurwiasz, to idź do jakiejś poradni psychologicznej, bo to moze mieć podłoże chorobowe. Tak, bardzo ładnie mnie skwitował gerino pokazując, że ładnie umie sklecać zdania, ale zero myśleć. No cóż, nawet psa można nauczyć kilku sztuczek, a nie czyni Go to człowiekiem;P.
Ostatnio edytowano Cz maja 05, 2005 12:52 am przez Thail, łącznie edytowano 1 raz
"Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem".
"Naród Polski jest wspaniały, tylko ludzie kurwy" -J. Piłsudski
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Reif » Cz maja 05, 2005 12:51 am

Thailu mozesz pojdziesz razem z nim, pogodzicie sie i razm zbudujecie zamek z piasku? :wall:
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Val » Cz maja 05, 2005 12:54 am

Niestety, dresa też można nauczyć kilku sztuczek, a nie czyni go to człowiekiem;P.
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Reif » Cz maja 05, 2005 12:56 am

Ty Valdrabie tez spierdalaj do piaskownicy. Nie potrafisz zamknac tego krzywego ryla :pupa:
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Thail » Cz maja 05, 2005 12:59 am

Niestety, dresa też można nauczyć kilku sztuczek, a nie czyni go to człowiekiem;P.

Cholera, Xnyl cały czas mówił, że gERINO, to dres, ale mu nie wierzyłem. Hmm chyba muszę Go przeprosić za swoje zwątpienie;P
Dobra, koniec tematu w którym udowodniłem jedno, że Łowca Trolli o imieniu Valdrab robi burdel, a nie zatrzymuje go:P
Do Reifa za to nic nie mam:D
Dobranoc All i nie piszcie pod moją nieobecność :cool:
"Nigdy nie kłóć się z debilem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem".
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Reif » Cz maja 05, 2005 1:01 am

Valdrab nie jest lowca troli.
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Val » Cz maja 05, 2005 1:03 am

Nie jestem łowcą trolli, to raz. Dwa, Gerino to nie dres, Varena Ci zaświadczy. Trzy, pamiętaj, że śmierć przez sen, to luksus. Zapewnij go sobie, a przez to i nam w tenże sposób.
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Nifir » Cz maja 05, 2005 1:08 am

Thail napisał(a):Nifirek, przegiął kilka razy i teraz jest we wrogim klanie, czyli, to samo co u Ciebie.

:bow: :applause:
To też jest zajebiste
Nifir – Wampir, który od niedawna jest w Familiae i tak naprawdę nie wiadomo czego się można po nim spodziewać i jakie ma chody u nowych pracodawców? Niegdyś członek [TSS] i przez krótki okres [TZM] został wyrzucony za łamanie zasad, które ustalili militaryści. Jako, że przez długi czas należał do [TSS] jest dobrze zaprawiony w bojach z innymi wybranymi co czyni go niejako groźniejszym niż normalne wampiry przeciwnikiem. Bliski przyjaciel Ritha z którym był twórcą klanu ‘Mistrzowie’ [M].
<skręć>

Ps. nie czytałem tego co pisaliście, bo niestety nie miałem ochoty, więc... szkoda gadać ;], a jutro kac :(
Emblemat użytkownika
Nifir

Wiadomośćprzez Thail » Cz maja 05, 2005 1:09 am

Dwa, Gerino to nie dres, Varena Ci zaświadczy.

Nie widziałem jej w rzeczywistści, nie piłem z Nią wódki, a mama mi mówiła, żebym nie wierzył nieznajomym.
Trzy, pamiętaj, że śmierć przez sen, to luksus. Zapewnij go sobie, a przez to i nam w tenże sposób.

Proszki usypiające? Hjehjehjehje
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Powsinoga » Cz maja 05, 2005 12:55 pm

:doh: :doh: :doh:
Nudes nis'a pudes!
Emblemat użytkownika
Powsinoga

Wiadomośćprzez Silas » N maja 08, 2005 3:42 am

Jebańce, jesteście w wielkim błędzie.
Ja jestem siłą.
Pozdrawiam. ;-)
Silas

Wiadomośćprzez muzgus » N maja 08, 2005 10:37 am

Thailu, to
‘Mistrzowie’ [M].
mnie po prostu rozwaliło.
ha ha :)

(tak dla twojej informacji ten klan nazywał (nazywa) się inaczej)
Emblemat użytkownika
muzgus

Wiadomośćprzez Val » N maja 08, 2005 10:50 am

Silas, masz rację. Chylę czoła przed Twoją niepomierną doskonałością:*.
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Thail » N maja 08, 2005 4:02 pm

Thailu, to
Cytat:
‘Mistrzowie’ [M].

Muzgus mówił Ci ktoś kiedyś, że jesteś grubą ciemną pałą? Nie?! To ja Ci to mówię i weź to sobie lepiej do serca, a może Cię nie zrównają z poziomem chodnika jak wylecisz spod skrzydełek swoich wychowanków. <To tyle, jeśli chodzi o gnojenie:P

Więc słuchaj mała ciemna pizdo. Nazwa pochodzi od złożyciela tego klanu, który przedstawił mi ją i kiedyś tam dawno temu chciał, żebym do niego wstąpił. Skoro tyle razy posługiwał się tą nazwą, to nie było moim błędem, iż przyjąłem ją za prawdziwą. Szczerze mówiąc, to mi to zwisa i weź lepiej nie zabieraj więcej głosu w tematach, bo jesteś po prostu na to za głupi.

Jebańce, jesteście w wielkim błędzie.
Ja jestem siłą.
Pozdrawiam. ;-)

Silas jak Ty jesteś siłą, to ja jestem mocą i potęgą:P
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Val » N maja 08, 2005 4:06 pm

Proponuję, żebyś zamknął mordę.
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Thail » N maja 08, 2005 4:26 pm

Bo co mały skinie?! :321:
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Powsinoga » N maja 08, 2005 4:35 pm

O W MORDĘ MAĆ! :evil: Teraz to JA sobie na wszystkich POBLUZGAM! :evil: Już mi zaczynają uszami wyciekać wasze spaprane odzywki, wasze pierdolenie od rzeczy, wasze wzajemne rzucanie się gównem, jak chcecie sobie porzucać wulgaryzmami, to sobie idźcie na podwórko, do jakiegoś lokalnego menela, czy skina, czy punka, czy kogokolwiek! :mad: Gadajcie mi "To Huj-dPark", "Nie chcesz to nie czytaj" - ale już mam tego powyżej dziurek w nosie!!!! :evil:

Zygać się mi się chce jak na to już patrzę... :evil:
Nudes nis'a pudes!
Emblemat użytkownika
Powsinoga

Wiadomośćprzez Val » N maja 08, 2005 4:38 pm

Bo chyba się nie wyspałeś.
Powsinogo, wiesz co to za temat. Wiesz, kto go założył. Widziałeś, kto w nim ostatnio pisał.
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Nifir » N maja 08, 2005 7:14 pm

Thailu.
Nagadałem się już na Twój temat, ale już nie mam zamiaru. Nie znam słów jakich powiniemem użyć odniśnie Cebie.

Jedno jest pewne [M] to nie skrót od mistrzowie ;] (nie zaprzeczę, że też jest ładne i bardzo pasuje ;])

Bo co mały skinie?!

Bo wszystkim chce się rzygać?
Jak nie wszystkim, po przynajmniej Powsinodze i mnie :pomidor: (chujniea, nie ma ikonki rzygi...).
Emblemat użytkownika
Nifir

Wiadomośćprzez Wildeath » N maja 08, 2005 7:49 pm

Szczerze powiedziawszy niektórych z was bardzo przyjemnie się czyta. Można się uśmiać po pachy. Ktoś da sensowny argument, nie mam jak zaprzeczyć? To co obrzuce drugiego mięsem a potem powtórze to co wcześniej powiedziałem. Naprawde proponuje spisać wszystkie te kłótnie i zrobić z tego jakiś serial, choć po paru odcinach może się zrobić nudny bo i wrzuty się powtarzają, i tematy kłótnie. Może jakiś nowy temacik? Nowy wrzut? Prosze:)

Pozdrawiam
Wildeath

Wiadomośćprzez Val » N maja 08, 2005 7:58 pm

Jest ta emotka, Nifir - :sick: .
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez muzgus » N maja 08, 2005 8:16 pm

Thail napisał(a):
Thailu, to
Cytat:
‘Mistrzowie’ [M].

Muzgus mówił Ci ktoś kiedyś, że jesteś grubą ciemną pałą?

Może skórę mam białą, ale duszę czarną. To prawda. Co do tego, że jestem gruby, to też prawda, ale jakoś nie mam z tym problemów natury emocjonalnej, jak ty sądzisz. Pałą może jestem, ale raczej to ja ją po prostu mam. I jaja, w przeciwieństwie do Ciebie

Nie?!

A jakże!

To ja Ci to mówię i weź to sobie lepiej do serca, a może Cię nie zrównają z poziomem chodnika jak wylecisz spod skrzydełek swoich wychowanków. <To tyle, jeśli chodzi o gnojenie:P

Chyba wychowawców, deklu.

Więc słuchaj mała ciemna pizdo. Nazwa pochodzi od złożyciela tego klanu, który przedstawił mi ją i kiedyś tam dawno temu chciał, żebym do niego wstąpił. Skoro tyle razy posługiwał się tą nazwą, to nie było moim błędem, iż przyjąłem ją za prawdziwą. Szczerze mówiąc, to mi to zwisa i weź lepiej nie zabieraj więcej głosu w tematach, bo jesteś po prostu na to za głupi.

Najwidoczniej uważał Cię za debila, choć tego powiedzieć na pewno nie mogę. Mogę powiedzieć tylko że jesteś łatwowierny. Zresztą, Nifir potwierdził moje słowa, i nie mam nic do dodania, oprócz tego że ten klan nazywał się "Myrmidoni".

Polecam się na przyszłość

-------

UWAGA!!! To tylko do Thaila, obelga na jego poziomie:

Głupi wieśniaku.
Emblemat użytkownika
muzgus

Wiadomośćprzez Gerino » N maja 08, 2005 8:31 pm

Thail prezentuje typowe chamstwo, buractwo i małomiasteczkowość. Zignorujmy go, bo do takich jak on nic - poza wpierdolem - nie dociera. Więc albo ktoś mu przypieprzy, albo skończmy tę paplaninę. Równie dobrze można by gadać do ściany. Albo do taboretu kuchennego, z którym Thail ma wiele wspólnego.
“Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil,” yeah, because I’m the wickedest sonofabitch you’re gonna find down here.
Emblemat użytkownika
Gerino

Wiadomośćprzez Val » N maja 08, 2005 8:34 pm

Gerino, jedziemy do niego;)?
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Nifir » N maja 08, 2005 8:37 pm

A daleko to ?:>
Emblemat użytkownika
Nifir

Wiadomośćprzez Thail » N maja 08, 2005 8:37 pm

Śmieszny jesteś grubasku, ale nie chce mi się nawet odpowiadać, bo po prostu uważam Cię za jakiegoś śmiecia, zresztą niektóre osoby także. :cool:
Co do nazwy tego klanu, to mnie nie obchodzi jak się nazywa naprawdę, a to, że okłamał mnie, czy kogoś tam jeszcze, to tylko świadczy o tym jaki jest nifir :applause:
Skoro okłamywał mnie, kiedy ja mu ufałem, to znaczy, że jest wart tyle co Ty i reszta łajz (Zacznijcie od gównego boga[obecnie nie wiem jak jest], a skończcie na gerino). Nifirze ciesze się, że odnalazłeś swoje prawdziwe miejsce, gdzie pasujesz, czyli w familiae :grin: Klanie-PP który w większości skąłda się z tchórzów jak Gerino i debilków Twojego pokroju :321:
A teraz jedna uwaga do Valdraba i Powsinogi.
Jeśli ktoś zaczyna mnie obrzucać gównem, a potem mówi, żebym się zamknął, to chyba urodził się na innej planecie... Nie zamknę się, a po prostu zrównam takiego kretyna do poziomu gówna, nie będe go nawet obrzucał gównem, ja zrobię z niego gówno.
To tyle, jeśli o wypowiedzi w tym temacie. Nie wypowiadajcie mojego imienia, moich postaci itp. jeśli to robicie, to najnormalniej w świecie prosicie mnie, abym i ja zabrał zdanie w Waszych zwalonych przez naturę tematach.
mUZGUS, jesteś palantem, nie zapomniałem co zrobiłeś w [TSS], ani tego co Ci obiecałem. Mam zamiar wykańczać WSZYSTKIE Twoje postacie i te postacie, które zobaczę w Twoim i Valdraba otoczeniu. :twisted: A teraz pozdrówka:]
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Val » N maja 08, 2005 8:41 pm

Thail napisał(a):Jeśli ktoś zaczyna mnie obrzucać gównem, a potem mówi, żebym się zamknął, to chyba urodził się na innej planecie... Nie zamknę się, a po prostu zrównam takiego kretyna do poziomu gówna, nie będe go nawet obrzucał gównem, ja zrobię z niego gówno.
Ty chyba lubisz to słowo... Koprofag?
Emblemat użytkownika
Val

Wiadomośćprzez Nifir » N maja 08, 2005 8:49 pm

Taaa, wszyscy znali poprawną nazwę tylko Tobie specjalnie podałem inną. :applause:

"Jest pan za sprytny na nas złodzieji, inspektorze Głupku"
Emblemat użytkownika
Nifir

Wiadomośćprzez Nifir » N maja 08, 2005 8:57 pm

Valdrab napisał(a):
Thail napisał(a):Jeśli ktoś zaczyna mnie obrzucać gównem, a potem mówi, żebym się zamknął, to chyba urodził się na innej planecie... Nie zamknę się, a po prostu zrównam takiego kretyna do poziomu gówna, nie będe go nawet obrzucał gównem, ja zrobię z niego gówno.
Ty chyba lubisz to słowo... Koprofag?

http://forum.lac.pl/viewtopic.php?p=242 ... 4272#24272 ??;]
Emblemat użytkownika
Nifir

Wiadomośćprzez Gerino » N maja 08, 2005 9:25 pm

Valdrab napisał(a):Gerino, jedziemy do niego;)?

Spoko ^^
Emblemat użytkownika
Gerino

Wiadomośćprzez Reif » N maja 08, 2005 9:31 pm

Thail napisał(a):Śmieszny jesteś grubasku

Thailu staczasz sie.
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Thail » N maja 08, 2005 10:02 pm

Refiku, zabij jeszcze raz kogoś z mojego klanu, a zobaczysz jak bardzo potrafię być niemiły.
nifir,.a może nie znałem, bo niespecjalnie mnie obchodziła? Ten klan się dla mnie nie liczy, jest jak powietrze.
Valdrabku - Koprolit:P
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Reif » N maja 08, 2005 10:07 pm

Oczywiscie ze zabije. Ty sie nie krepujesz w zabijaniu graczy - i to wszystkich. Ja sie nie krepuje w zabijaniu graczy posiadajcych flage zabojcy.

Ty sciagales moje postacie i jeszcze sie z tym ukrywales.
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez muzgus » N maja 08, 2005 10:12 pm

Mam zamiar wykańczać WSZYSTKIE Twoje postacie

Jakie to szczęście, że nie bawi mnie już gra w Laca i nie musze zakładać nowych postaci! A tak to zrobiłbym kupę za strachu i Thail by do mnie przyjechał, bo tak ją lubi :)

Śmieszny jesteś grubasku

Już Ci powiedziałem, nie pojedziesz mi w ten sposób. Wysil się bardziej, a może zrobisz kupę, którą tak lubisz. (A tak poza tym twój brat już się kiedyś wstydził, że próbujesz jeździć ludziom w taki sposób)

i te postacie, które zobaczę w Twoim i Valdraba otoczeniu.

lol :)
Ostatnio edytowano N maja 08, 2005 10:16 pm przez muzgus, łącznie edytowano 1 raz
Emblemat użytkownika
muzgus

Wiadomośćprzez Thail » N maja 08, 2005 10:15 pm

Dobra, grubaska nie komentuje, bo ma chyba "gówno" w głowie, ale za to wypowiedzi Reifa mnie zaciekawiły :cool:
Ty sie nie krepujesz w zabijaniu graczy - i to wszystkich.

Widziałeś mnie, żebym zabijał kogoś z mojego klanu bez pojedynku?
Ty sciagales moje postacie i jeszcze sie z tym ukrywales.

Jakis przykład, bo nie wiem o co Ci łazi?
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Reif » N maja 08, 2005 10:18 pm

No chyba normalne ze nie bedziesz zabijal graczy ze swojego klanu bez pojedynku. Ja mowie ogolnie o graczach. Czonkowie TZM nie sa wyjatkami. To sa zwykli gracze.

Jakis przykład, bo nie wiem o co Ci łazi?

Krom.
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Thail » N maja 08, 2005 10:39 pm

No chyba normalne ze nie bedziesz zabijal graczy ze swojego klanu bez pojedynku. Ja mowie ogolnie o graczach. Czonkowie TZM nie sa wyjatkami. To sa zwykli gracze.

"Ogólnych graczy" to ja mam głęboko gdzieś;P chyba, że mi nie podpadną.
A militaryści, to nie zwykli gracze, tylko militaryści z [TZM] i moi przyjaciele, a przynajmniej ja ich uważam za przyjaciół.
Krom.

Stareee dziejeeeee :grin: zresztą, Ty też z nim chciałeś walczyć :wink:
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Reif » N maja 08, 2005 10:42 pm

Stare dzieje - ale jednak ;)

Dla Ciebie przyjaciele, dla mnie gracze.
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Nifir » N maja 08, 2005 10:50 pm

Thail napisał(a):Co do nazwy tego klanu, to mnie nie obchodzi jak się nazywa naprawdę, a to, że okłamał mnie, czy kogoś tam jeszcze, to tylko świadczy o tym jaki jest nifir
Thail napisał(a):nifir,.a może nie znałem, bo niespecjalnie mnie obchodziła? Ten klan się dla mnie nie liczy, jest jak powietrze.

Więc po co ta gadka?
Emblemat użytkownika
Nifir

Wiadomośćprzez Thail » N maja 08, 2005 11:37 pm

No jesteś debilem Nifirze i chyba ostatnio to udowodniłeś kasujac swoją postać:P Tak to jest jak się nie odróżnia restart od skasuj:P
Poza tym, to NIE JA zacząłem tę gadkę tylko muzgus, ale zapewne tego nie mogłeś przeczytać... buhahahahahahahaha
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Nifir » N maja 08, 2005 11:54 pm

Chodziło mi o:
że okłamał mnie, czy kogoś tam jeszcze, to tylko świadczy o tym jaki jest nifir

Ośle! ;]
Emblemat użytkownika
Nifir

Wiadomośćprzez Gerino » Pn maja 09, 2005 12:09 am

Thail: w ryj?
Emblemat użytkownika
Gerino

Wiadomośćprzez Thail » Pn maja 09, 2005 12:13 am

nifir, nie ejstem twoją mamą, żeby wiedzieć o co ci chodziło matole, więc pisz wyraźnie lub wklejaj zagadnienia o które ci chodzi:P

Thail: w ryj?

Taaak! Ale najpierw musisz przestać srać na PP ze strachu;P
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Gerino » Pn maja 09, 2005 12:24 am

Twoje postacie ignoruję, ale ciebie jako osoby nie mogę. Zgadnij do kogo mówię?
Emblemat użytkownika
Gerino

Wiadomośćprzez Thail » Pn maja 09, 2005 12:34 am

Najpierw skończ te 15 lat, a potem pogadamy jak dorośli rozumiesz D...O...R...O...Ś...L...I
A teraz zamilcz szczylu i się więcej nie odzywaj!
Emblemat użytkownika
Thail

Wiadomośćprzez Reif » Pn maja 09, 2005 12:56 am

Nie zauwazyliscie ze gadacie w kolko to samo?
Emblemat użytkownika
Reif
łowca trolli

Wiadomośćprzez Gerino » Pn maja 09, 2005 7:07 am

Jeszcze trochę, i każesz mi się w ogóle urodzić - nie rozumiesz, że twoje teksty są całkowicie bezsensowne?
Emblemat użytkownika
Gerino

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park